juoksu-audioharjoitus

Näin Juoksuklubin audiojuoksuharjoitukset toimivat lenkeillä!

Juoksuklubin audiomuotoiset juoksuverkkokurssit ovat kuunneltavia podcast- ja audioharjoituksia, joiden tekemiseen tarvitset vain juoksuun sopivat kuulokkeet korville ja puhelimen mukaan esimerkiksi juoksuvyön tai -repun taskuun. Audioharjoitusten lisäksi Juoksuklubin juoksuohjelmiin kuuluvat juoksijan lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitukset, jotka ovat näppärässä videomuodossa - näet siis videolta liikkeet valmentajan ohjaamina.

Tässä blogissa kerromme lisää Juoksuklubin verkkoalustan käytöstä!

Juoksuverkkovalmennus selaimessa tai sovelluksessa

Käytännössä Juoksuklubin verkkovalmennusalusta toimii joko puhelimen internet-selaimen kautta tai omassa applikaatio-sovelluksessaan. Ostettuasi juoksukurssin saat sähköpostiisi ohjeet verkkoalustalle kirjautumista tai applikaation lataamista varten.

Juoksuklubin verkkoalustalta löydät kätevästi kurssin aikana kaikki materiaalit juoksuvalmennukseesi. Materiaalit ovat käytössäsi 12 kuukauden ajan ostohetkestä, joten sinulla on hyvin aikaa palata harjoitusten pariin. 

Tältä näyttää Juoksuklubin verkkokurssi selainnäkymässä ja sovelluksessa:

Kuten kuvasta näet, kurssille on tehty aikataulumalli siitä, minä päivänä voisit tehdä minkäkin harjoituksen, mutta näitä voit luonnollisesti soveltaa omaan aikatauluun sopivaksi ja tehdä kurssin halutessasi ihan omassa tahdissasi!

Ensimmäiseksi löydät verkkokurssialustalta ohjeita juoksuohjelman aloittamiseen, valmentajan esittelyn sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Harjoitukset ovat päivä- ja viikkokohtaisia ja jokaisen harjoituksen jälkeen merkitset harjoituksen "tehdyksi" helposti kurssialustalla - näin näet alustalta edistymistä, millä viikolla juoksuharjoittelusi etenee ja mikä harjoitus on vuorossa seuraavaksi. Jokaisen harjoituksen jälkeen voit kommentoida treeniterveisesi verkkoalustalle ja lukea myös muiden saman kurssin juoksuklubilaisten juoksufiiliksiä. Alustalta löydät myös jäsenetuja ja muutaman bonusharjoitusmateriaalin täydentämään harjoitteluasi. 

Kuulokkeet korviin, audioharjoitus päälle ja lenkille

Käytännössä siis Juoksuklubin verkkokurssilla seuraat viikko-ohjelmia. Aloitteleville juoksijoille suunnitellulla starttikurssilla ja 10km juoksun jatkokurssiohjelmassa kurssin kesto on 10 viikkoa ja puolimaraton juoksuohjelmassa verkkokurssin kesto on 16 viikkoa. 

Verkkoalusta ja sen harjoitukset ovat suunniteluja audioharjoitteluun. Juoksuharjoitukset vaativat siis:

  • Puhelimen ja toimivan mobiilidatayhteyden - harjoituksia ei vielä toistaiseksi pysty tekemään offline-tilassa, joten toimiva mobiilidatalla toimiva internet-yhteys pyörittää harjoituksia läpi lenkin. 
  • Kuulokkeet korville
  • Kun lenkkipäivä koittaa valmistaudut lenkille, valitset päivän harjoituksen joko selaimelta tai sovelluksesta, klikkaat "playta" ja valmentajan neuvot ohjaavat sinut läpi koko harjoituksen.

Autamme ilolla juoksuklubilaisia myös teknisissä kysymyksissä. Kun liityt juoksukurssille pääset mukaan verkkovalmennusten yksityiseen Facebook-ryhmään, jossa osallistujat ja juoksuvalmentaja voivat jakaa vinkkejä ja juoksufiiliksiä kurssin aikana!

 

Haluatko lisää motivoivia juttuja juoksusta? Tilaa Juoksuklubin uutiskirje!

Saat lisää juoksuun liittyviä vinkkejä ja artikkeleita sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa, kun tilaat Juoksuklubin uutiskirjeen. Tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit perua tilauksen milloin haluat.