Valmentajasi

Juoksuklubin perustaja ja vastuuvalmentaja olen minä, Saija Huhtiniemi. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja (Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, Kisakallion urheiluopisto), Marathon Trainer -juoksuvalmentaja, Personal Trainer, ryhmäliikunnanohjaaja ja FM. Olen valmentanut kuntojuoksijoita ja ohjannut juoksukouluja vuodesta 2011. Ohjaan ja harrastan muutakin liikuntaa ja olen aktiivinen urheiluseuratoiminnassa, mutta juoksu on minulle omin ja rakkain laji.

Olen ohjannut satoja aloittelevia juoksijoita, joten ymmärrän, miten raskas laji juoksu on uudelle harrastajalle. Siksi oma metodini on "ilon kautta", eli minun treeneissä ei paineta aina täysillä ja veren maku suussa, vaan kehittymisen taustalla on omaan tasoon sopiva nousujohteisuus. Harjoitukset pohjautuvat tutkittuihin ja ammattijuoksijoidenkin soveltamiin kestävyysvalmennusoppeihin ja harjoitustapoihin, mutta sovellan niitä "ihan tavalliselle" kuntojuoksijalle sopiviksi niin, että niitä on kiva tehdä! Tavoitteenani on saada sinutkin ihastumaan lajiin, joka sopii lähes kaikille ja jota voit harrastaa lähes missä ja milloin tahansa!

Minulle itselleni juokseminen on elämäntapa - olen juossut aktiivisesti lähes 20 vuotta ja osallistunut useille maratoneille ja lyhyemmille kisamatkoille. Pidän itseäni kuitenkin ennemmin valmentajana kuin urheilijana. Lapsiperheen kiireinen arki tuo omat haasteensa omaankin harjoitteluun, mutta toisaalta juoksu on minulle myös parasta mindfullnesia, jolle haluan raivata tilaa kiireisestäkin kalenterista. Juoksu tyhjentää ihanasti pään ja usein asettaa muut arjen murheet oikeisiin mittasuhteisiinsa. Omiin lempilenkkeihini kuuluvat polkujuoksulenkit luonnossa sekä yksin että porukassa!

 Yritystiedot

Kaarinan Juoksuklubi (tmi) / Saija Huhtiniemi
Y-tunnus: 2414017-1 
Yrityksen kotipaikka: Turku
Yhteystiedot: [email protected]
 

Seuraa Juoksuklubia somessa!