Kokeile ensin maksutta!

Haluaisitko oppia juoksemaan järkevästi ja valmentajan ohjeitta, mutta käydä silti lenkillä silloin kun sinulle sopii? Tällä sivulla voit tutustua Juoksuklubin uuteen valmennuskonseptiin, jossa ohjatut harjoitukset tulevat suoraan kuulokkeisiisi! Voit kokeilla ensimmäisen kokeilutreenin maksutta, eikä se sitouta sinua mihinkään.

 

Täytä tämä lomake, niin pääset aloittamaan kokeilutreenin saman tien!

Lue tämä ennen kokeilutreenin tilaamista:

  • Kokeilutreeni on tasoltaan Starttikurssin harjoitus eli suunnattu täysin aloittelevalle juoksijalle. Kokeillaksesi kokeilutreenin sinun ei siis tarvitse jaksaa juosta metriäkään. Jos sinulla on enemmän juoksutaustaa ja edistyneemmät kurssit sopivat sinulle paremmin, saat siitä huolimatta tästä kokeilutreenistä käsityksen siitä, miten Juoksuklubin audiotreenit toimivat.
  • Kokeilutreenin kesto on 30 minuuttia ja voit tehdä sen juoksureitistä riippumatta missä tahansa, missä voi ylipäätään kävellä ja juosta (juoksumatto käy myös!).
  • Aloittaaksesi kokeilutreenin et tarvitse muuta kuin nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen ja siihen sopivat kuulokkeet sekä lenkkarit jalkaan.