Kokeile audiojuoksutreeniä ilmaiseksi -  varoitus, voit jäädä "koukkuun" juoksuharjoitteluun! 

Haluaisitko oppia juoksemaan järkevästi ja valmentajan ohjeitta, mutta käydä silti lenkillä silloin kun sinulle sopii? Tällä sivulla voit tutustua Juoksuklubin audiotreeneihin perustuvaan juoksuvalmennuskonseptiin, jossa ohjatut harjoitukset tulevat suoraan kuulokkeisiisi!

Kokeile ensimmäistä Juoksuklubin audioharjoitusta maksutta, tämä ei sitouta sinua mihinkään.

 

Täytä tämä lomake, niin saat ilmaisen juoksuohjelman audiotreenin emailiisi. 

Mikä on audiojuoksutreeni? Lue tämä ennen kokeilutreenin tilaamista:

  • Juoksuklubin kokeiluun tarkoitettu audioharjoitus on tasoltaan Starttikurssin harjoitus eli suunnattu täysin aloittelevalle juoksijalle. Kokeillaksesi kokeilutreenin sinun ei siis tarvitse jaksaa juosta metriäkään. Jos sinulla on enemmän juoksutaustaa ja edistyneemmät kurssit sopivat sinulle paremmin, saat siitä huolimatta tästä kokeilutreenistä käsityksen siitä, miten Juoksuklubin audiotreenit toimivat.
  • Kokeilutreenin kesto on 30 minuuttia ja voit tehdä sen juoksureitistä riippumatta missä tahansa, missä voi ylipäätään kävellä ja juosta (juoksumatto käy myös!).
  • Aloittaaksesi ilmaisen juoksuohjelman harjoituksen et tarvitse muuta kuin nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen ja siihen sopivat kuulokkeet sekä lenkkarit jalkaan.