TIETOSUOJASELOSTE  – Juoksuklubi 14.09.2022

Rekisterinpitäjä:
Juoksuklubi, Alegra Oy
Y-tunnus: 3331173-7

Osoite: Rauhankatu 18, 20100 Turku
Sähköposti: [email protected]
Yhteyshenkilö: Saija Huhtiniemi

Juoksuklubi verkkokauppa ja kotisivut

Tästä tietosuojailmoituksesta saat tietoa henkilötietojesi käsittelystä Juoksuklubi.fi kotisivujen ja verkkokaupan käyttäjänä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on sivuston ylläpito, kehittäminen, tiedottaminen, markkinointi, verkkokaupan toiminnot, tapahtumien järjestäminen ja liiketoiminnan kehittäminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Juoksuklubi-sivu kerää vain tarpeellisia henkilötietoja edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin liittyen, esimerkiksi käyttäjän nimen ja sähköpostiosoitteen. Kävijätietoja kuten IP-osoite, selain- ja istuntotiedot, kerätään verkkopalveluiden kävijäseurantaan, joiden avulla seurataan sivujen analytiikkaa esimerkiksi Google Analyticsin kautta. Kerättäviä henkilötietoja käytetään yrityksen ja asiakkaan asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen. Käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, jotta sinun ja Juoksuklubi välille muodostuu asiakassuhde, kun ostat Juoksuklubin verkkovalmennuksen.

Henkilötiedot saadaan verkkokaupan oston yhteydessä Sinulta

Tietojen pääasiallinen käyttäjä on Juoksuklubi. Tietoja voidaan luovuttaa valituille palveluntarjoajille, kuten Google tai Kajabi sähköpostimarkkinointiohjelmisto. Henkilötietojen käsittelijänä toimii verkkokaupan ja maksuliikenteen palvelun tarjoajana toimii Kajabi sovellus.

Rekisterin tiedot suojataan asianmukaisesti ja rekisterinpitäjällä on ainoa käyttöoikeus tietoihin. Rekisterin tietoja säilytetään vain sen ajan, kuin on asianmukaista. Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa mitä tietoja rekisteriin on tallennettu ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Pyynnöt tietojen tarkastukseen ja oikaisuun osoitetaan rekisterin pitäjälle.

Luotu 14.09.2022, päivitetty 12.1.2024