Toukokuun kevättarjous: Starttikurssi 59€ (norm. 79€)

Tarjous voimassa 31.5. asti kaikilla maksutavoilla - kassallamme toimivat myös liikuntaetumaksut!

Juoksuklubin suositut kuunneltavat juoksuvalmennukset ja juoksua tukevat oheisharjoitukset!

Laadukkaat audio-harjoitukset vievät juoksuharrastustasi eteenpäin innostavasti ja milloin tahansa sinulle sopii! Tutustu ja valitse itsellesi sopiva juoksuohjelma!

juoksu verkkokurssi

KEVÄTTARJOUS 31.5. ASTI!

Starttikurssi - sohvaperunasta vitoselle 10 viikossa!

Juoksukoulu sinulle, joka haluat aloittaa juoksemisen tai jatkaa harrastusta tauon jälkeen. Matalan kynnyksen ja hyvän fiiliksen juoksohjelma, jonka tavoitteena on oppia nauttimaan juoksusta. 5km juoksuohjelman päätteeksi jaksat juosta kävelemättä koko matkan - ja vieläpä ilman että tuntuu ihan kamalalta!

TARJOUSHINTA 59,00€ (norm. 79,00€)

Tutustu aloittelijan 5km juoksuohjelmaan!
juoksu verkkokurssi

Jatkokurssi - 10km juoksuohjelma tavoitteelliseen juoksuharjoitteluun!

Juoksukoulu sinulle, joka jaksat juosta jo rauhallisella vauhdilla noin puolen tunnin lenkkejä. Tässä juoksuvalmennuksessa kehität juoksutekniikkaasi, kestävyyttäsi ja juoksuvauhtiasi - juoksijan voimaominaisuuksia unohtamatta! Juoksuvalmennuksen päätteeksi jaksat juosta 10 km lenkkejä!

79,00€

Tutustu 10km juoksuohjelmaan!
juoksu verkkokurssi

Puolimaratonkurssi - tehokas juoksuohjelma vie sinut maaliin 16 viikossa!

Juoksukoulu sinulle, joka jaksat juosta noin tunnin lenkkejä ja haluaisit ottaa tavoitteeksi puolimaratonin tai kenties parantaa puolimaratonaikaasi. Juoksuvalmennus tähtää itse valitsemaasi puolimaratontapahtuman juoksemiseen, mutta saat siitä loistavat eväät kunnon kehittämiseen myös ilman kisatavoitteita.

99,00€

Tutustu 21km puolimaratonin juoksuohjelmaan!
juoksu verkkokurssi

UUTUUS!

Maratonklubi - saavuta tavoitteesi!

Puolen vuoden etänä toteutettava maratonvalmennus, joka on jaettu viiteen tasoryhmään. Harjoitusohjelma, lenkkipodcastit, audiotreenit, juoksua tukevat oheistreenit ja maratonklubiyhteisö tsemppaa sinut maaliin! Aloita valmennus silloin kun sinulle sopii kohti omaa tavoitemaratoniasi!

179,00€

Tutustu maratonvalmennukseen!
juoksu verkkokurssi

Nauti juoksusta - tee lenkistä päivän odotetuin hetki!

Paras juoksuvalmennus juoksun ilon löytymiseen, kehittymiseen ja säännöllisen juoksuharrastuksen ylläpitämiseen! Harjoittele rennosti, mutta kuitenkin laadukkaasti ja kehittävästi omia fiiliksiä kuunnellen.

79,00€

Tutustu Nauti juoksusta -kurssiin tästä
juoksu verkkokurssi

Juoksijan treenipaketti - kehitä juoksunopeuttasi!

Juoksuharjoituksia sinulle, joka jo harrastat juoksua. Et kaipaa ohjelmoitua ja aikataulutettua juoksuvalmennusta, mutta haluaisit kehittävää vaihtelua treeneihisi ja erityisesti ammattivalmentajan suunnittelemia vauhtikestävyys- ja intervalliharjoituksia.

49,00€

Juoksuintervalleja ja vauhtikestävyyttä - lue lisää verkkovalmennuksesta!
juoksu verkkokurssi

Juoksijan pilates

- kaksiosainen kurssikokonaisuus vahvempaan liikehallintaan ja liikkuvuuteen!

Kokeneen pilatesohjaajan ja juoksijan suunnittelemat pilateskurssit auttavat tekemään juoksustasi vammattomampaa, kevyempää ja tehokkaampaa! 

69,00€

 

Lue lisää Juoksijan pilates -kursseista!
juoksu verkkokurssi

Juoksijan pakara&core - kolmiportainen ohjelma juoksijan lihaskuntoharjoitteluun!

Juoksijan lihaskuntoa kehittävät verkkovalmennusohjelma sinulle, joka haluat juoksuusi uutta sulavuutta ja potkua. Fysioterapeuttien suunnittelema ohjelma soveltuu kaikentasoisille juoksijoille - aloittelijoista jo enemmän juoksua harrastaneisiin. 

39,00€

Lue lisää juoksijan lihaskunto-ohjelmasta!

Mitä mieltä asiakkaat ovat ovat olleet Juoksuklubin valmennuksista?

Jari

Starttikurssi tehty! En olisi ikinä uskonut pystyväni juoksemaan 5 km! Voin siis omalla kokemuksella todeta, että tähän pystyy myös ylipainoiset ja nollakunnolla aloittavat!

Hanna

Juoksin juuri elämäni ensimmäisen KILOMETRIN, eikä tehnyt edes pahaa. Onnenkyyneleet valuivat loppulenkin kasvoillani, ja tästähän kurssi vielä jatkuu!

Marjo

Tein puolimaratonkurssin ja juoksin juuri HCRD:ssä elämäni ensimmäisen puolikkaan. Ihan mahtava fiilis ja heti piti tulla tänne kehumaan, että huikea kurssi, jota ilman en olisi tähän pystynyt!

Tero

Vasta ensimmäinen audiotreeni takana, mutta olen nyt jo ihan myyty konseptista. Kokenutta, maanläheistä ja just sopivasti tsemppaavaa valmennusta - ja vieläpä täysin silloin ja sitä vauhtia kun itselle sopii!

Julia

Aloitettiin toisessa kaupungissa asuvan kaverin kanssa starttikurssi samaan aikaan. Nyt vuoron perään laitetaan toisillemme viestiä, miten mahtava treeni taas oli. Vitsit en olisi uskonut kuinka kivaa juoksu voi olla!

Henna

Olin vähän skeptinen audiotreeneistä, koska yksin lenkille lähteminen on mulle tosi vaikeeta. Mutta nythän mulla onkin sellainen olo etten lähde yksin vaan Saijan kanssa! Kiitos lenkkiseurasta!

Mikko

Olen harrastanut juoksua vuosia, mutta nyt vasta ymmärrän, miten oma treeni onkin ollut yksipuolista ja aina samalla vauhdilla. Olen tehnyt treenipaketin treenejä kerran viikossa muun pk-treenin ohessa, ja nyt myös pk-lenkkien nopeus on noussut selvästi!