Juoksuklubin suositut kuunneltavat juoksuvalmennukset ja juoksua tukevat oheisharjoitukset!

Laadukkaat audio-harjoitukset vievät juoksuharrastustasi eteenpäin innostavasti ja milloin tahansa sinulle sopii! Tutustu ja valitse itsellesi sopiva juoksuohjelma!

juoksu verkkokurssi

UUTUUS! Juoksijan pilates

- kaksiosainen kurssikokonaisuus vahvempaan liikehallintaan ja liikkuvuuteen!

Kokeneen pilatesohjaajan ja juoksijan suunnittelemat pilateskurssit auttavat tekemään juoksustasi vammattomampaa, kevyempää ja tehokkaampaa! 

Yksi kurssi 39,00€ Molemmat kurssit 69,00€ 

 

Lue lisää Juoksijan pilates -kursseista!
juoksu verkkokurssi

Starttikurssi - sohvaperunasta vitoselle 10 viikossa!

Juoksukoulu sinulle, joka haluat aloittaa juoksemisen tai jatkaa harrastusta tauon jälkeen. Matalan kynnyksen ja hyvän fiiliksen juoksohjelma, jonka tavoitteena on oppia nauttimaan juoksusta. 5km juoksuohjelman päätteeksi jaksat juosta kävelemättä koko matkan - ja vieläpä ilman että tuntuu ihan kamalalta!

79,00€ 

Tutustu aloittelijan 5km juoksuohjelmaan!
juoksu verkkokurssi

Jatkokurssi - 10km juoksuohjelma tavoitteelliseen juoksuharjoitteluun!

Juoksukoulu sinulle, joka jaksat juosta jo rauhallisella vauhdilla noin puolen tunnin lenkkejä. Tässä juoksuvalmennuksessa kehität juoksutekniikkaasi, kestävyyttäsi ja juoksuvauhtiasi - juoksijan voimaominaisuuksia unohtamatta! Juoksuvalmennuksen päätteeksi jaksat juosta 10 km lenkkejä!

79,00€ 

Tutustu 10km juoksuohjelmaan!
juoksu verkkokurssi

Puolimaraton ohjelma - tehokas juoksuohjelma vie sinut maaliin 16 viikossa!

Juoksukoulu sinulle, joka jaksat juosta noin tunnin lenkkejä ja haluaisit ottaa tavoitteeksi puolimaratonin tai kenties parantaa puolimaratonaikaasi. Juoksuvalmennus tähtää itse valitsemaasi puolimaratontapahtuman juoksemiseen, mutta saat siitä loistavat eväät kunnon kehittämiseen myös ilman kisatavoitteita.

99,00€

Tutustu 21km puolimaratonin juoksuohjelmaan!
juoksu verkkokurssi

Juoksijan treenipaketti - kehitä juoksunopeuttasi!

Juoksuharjoituksia sinulle, joka jo harrastat juoksua. Et kaipaa ohjelmoitua ja aikataulutettua juoksuvalmennusta, mutta haluaisit kehittävää vaihtelua treeneihisi ja erityisesti ammattivalmentajan suunnittelemia vauhtikestävyys- ja intervalliharjoituksia.

49,00€

Juoksuintervalleja ja vauhtikestävyyttä - lue lisää verkkovalmennuksesta!
juoksu verkkokurssi

Juoksijan pakara&core - kolmiportainen ohjelma juoksijan lihaskuntoharjoitteluun!

Juoksijan lihaskuntoa kehittävät verkkovalmennusohjelma sinulle, joka haluat juoksuusi uutta sulavuutta ja potkua. Fysioterapeuttien suunnittelema ohjelma soveltuu kaikentasoisille juoksijoille - aloittelijoista jo enemmän juoksua harrastaneisiin. 

39,00€

Lue lisää juoksijan lihaskunto-ohjelmasta!