Juoksuklubin juoksuvalmennus - monipuolinen täyden palvelun juoksukoulu, joka lähtee kanssasi lenkille milloin tahansa sinulle sopii! Tutustu ja valitse itsellesi sopiva kurssi!

Starttikurssi - sohvaperunasta vitoselle 10 viikossa!

Juoksukoulu sinulle, joka et ole juossut koskaan tai pitkään aikaan. Matalan kynnyksen ja hyvän fiiliksen juoksuvalmennus, jonka tavoitteena on oppia nauttimaan juoksusta. Kurssin päätteeksi jaksat juosta kävelemättä viisi kilometriä - ja vieläpä ilman että tuntuu ihan kamalalta!

79,00€

Tutustu juoksuvalmennukseen

Jatkokurssi - Kympin juoksijaksi 10 viikossa!

Juoksukoulu sinulle, joka jaksat juosta rauhallisella vauhdilla noin puolen tunnin lenkkejä. Juoksuvalmennuksessa kehität juoksutekniikkaasi, kestävyyttäsi ja juoksuvauhtiasi - juoksijan voimaominaisuuksia unohtamatta! Juoksuvalmennuksen päätteeksi jaksat juosta 10 km lenkkejä!

79,00 €

Tutustu juoksuvalmennukseen

Puolimaratonkurssi - tehokas harjoitusohjelma vie sinut maaliin 16 viikossa!

Juoksukoulu sinulle, joka jaksat juosta noin tunnin lenkkejä ja haluaisit ottaa tavoitteeksi puolimaratonin tai kenties parantaa puolimaratonaikaasi. Juoksuvalmennus tähtää itse valitsemaasi puolimaratontapahtuman juoksemiseen, mutta saat siitä loistavat eväät kunnon kehittämiseen myös ilman kisatavoitteita.

99,00 €

Tutustu juoksuvalmennukseen

Treenipaketti - kehitä juoksunopeuttasi!

Juoksuharjoituksia sinulle, joka jo harrastat juoksua. Et kaipaa ohjelmoitua ja aikataulutettua juoksuvalmennusta, mutta haluaisit kehittävää vaihtelua treeneihisi ja erityisesti ammattivalmentajan suunnittelemia vauhtikestävyys- ja intervalliharjoituksia.

49,00 €

Tutustu juoksuvalmennukseen

Juoksijan pakara&core - kolmiportainen ohjelma vahvaan tukilihaksistoon!

Harjoitusohjelma sinulle, joka haluat juoksuusi uutta sulavuutta ja potkua. Ammattitaitoisten fysioterapeuttien suunnittelema ohjelma on porrastettu eri vaativuustasoihin niin, että se soveltuu kaiken tasoisille juoksijoille ja juoksusta kiinnostuneille.

39,00 €

Tutustu juoksuvalmennukseen