Tule mukaan Juoksuklubin toimintaan myös livenä!

Viime vuosien juoksuleirit ovat saaneet niin hyvää palautetta, että niitä on tulossa lisää! Juoksuleirien lisäksi vuonna 2024 järjestetään muitakin live-tapahtumia - seuraa ilmoittelua!

Juoksu- ja pilatesviikonloppu 24.-26.5.2024 Tampereella

Leirillä juostaan Pyhäjärven kauniissa rantamaisemissa, tehdään juoksutekniikkatreeniä ja toiminnallista porrastreeniä Pyynikillä. Vastapainoksi ohjelmassa on pilatesta kauniilla Aina on Pilates -pilatesstudiolla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Kahden kansallispuiston polkujuoksuleiri 20.-22.9.2024

Polkujuoksuleirin tukikohdaksi otetaan Eerikkilän urheiluopisto. Sieltä käsin juoksemme sekä Torronsuon että Liesjärven kansallispuistojen huikeissa maisemissa. Juoksulenkkien lisäksi ohjelmaan kuuluu lihaskuntoharjoittelua ja ohjattua kehonhuoltoa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Juoksuklubi x New Balance Juoksuilta 2.5., 6.5. & 20.5.

Turussa, Tampereella ja Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa pääset tutustumaan New Balancen kevään 2024 malleihin ja testaamaan kenkiä tositoimissa Juoksuklubin valmentaja Saija Huhtiniemen johdolla. Saat parhaat vinkit kevään kenkävalintoihin ja vinkkejä juoksutekniikkaan. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Fiiliksiä edellisten vuosien juoksuleireiltä