Uutuuskurssi Juoksijan pilates & 5 min pilatesharjoitusvideo

VIDEO: Testaa videolta viiden minuutin pilatesharjoitusta, jossa treenaamme juoksijalle tärkeitä lonkankoukistajia, keskivartaloa ja vartalonhallintaa. Harjoituksessa käytössä pilatespallo. Löydät linkin toiseen testivideoon tämän sivun lopusta.

UUTUUSVERKKOKURSSIT JUOKSUKLUBISSA: JUOKSIJAN PILATES 1 ja 2

Juoksijan pilates on kahden kurssin verkkokurssikokonaisuus, josta ensimmäinen kohdistuu koko kehoon ja toinen keskittyy enemmän lantion alueelle ja jalkoihin. Voit ostaa kurssit  Juoksuklubin verkkokaupasta edulliseen yhteishintaan. Juoksijan pilates on tarkoitettu kaikille juoksun harrastajille, jotka haluavat juoksuharjoittelun vastapainoksi liikkuvuutta ja liikehallintaa kehittävää oheisharjoittelua.

Pilatesharjoittelu vahvistaa juoksijan tukilihaksistoa ja sen kautta ylläpitää hyvää juoksuasentoa ja -tekniikkaa, mikä suojaa juoksijaa rasitusvammoilta ja kivuilta sekä tekee juoksusta tehokasta ja taloudellista. Juoksijan pilates -kurssikokonaisuuden on suunnitellut Aina on pilates -studion kokenut pilatesohjaaja yhdessä Juoksuklubin juoksuvalmentajan kanssa.

Juoksijan pilatesverkkokurssi soveltuu kaiken tasoisille juoksijoille aloittelijoista kilpajuoksijoihin. Kurssilla aloitetaan helpoista pilatesharjoituksista ja edetään kolmiportaisesti kohti vaikeampia harjoituksia, mikä tekee kurssista sopivan niin ensimmäistä kertaa pilatesta kokeilevalle kuin kokeneellekin pilateksen harrastajalle.

Kokeile myös toista ilmaista Juoksijan pilatesvideota Juoksuklubin blogissa.

Haluatko lisää motivoivia juttuja juoksusta? Tilaa Juoksuklubin uutiskirje!

Saat lisää juoksuun liittyviä vinkkejä ja artikkeleita sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa, kun tilaat Juoksuklubin uutiskirjeen. Tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit perua tilauksen milloin haluat.