Juoksijan pilates -kaksi verkkokurssia juoksun tueksi

juoksijan pilates ja lihaskuntoharjoittelu
Osta Juoksijan pilates -kurssit tästä

Juoksijan pilates - vahvaa liikehallintaa ja liikkuvuutta, joka tekee juoksustasi turvallisempaa ja tehokkaampaa!

Juoksijan pilates on kaksiosainen videomuotoinen verkkokurssikokonaisuus. Molemmat pilateskurssit ovat kolmiportaisia, etänä toteutettavia verkkokursseja, joiden harjoitukset tehdään videotreeneinä. Saat samaan hintaan molemmat kurssit, jotka ovat käytössäsi pysyvästi ilman aikarajaa.

Juoksijan pilates 1 - Koko keho keskittyy koko kehon pilatesliikkeisiin, joista on valittu juoksijan näkökulmasta tärkeimpiä liikkeitä. Juoksijan pilates 2 - Lantio ja jalat keskittyy erityisesti lantion alueeseen, jalkojen liikehallintaan, keskivartalon vahvistamiseen sekä liikkuvuuteen. Voit aloittaa kurssit milloin haluat ja edetä niissä tasolta seuraavalle omaan tasoosi sopivalla tahdilla. Kaikki materiaalit ja harjoitukset ovat vapaasti käytössäsi pysyvästi, joten kerran ostettuasi voit palata harjoituksiin milloin tahansa myöhemminkin. Voit tehdä harjoitukset joko selaimessa tai kätevästi omassa apissa.


KOKEILE KAHTA JUOKSIJAN  PILATESHARJOITUSVIDEOTA ILMAISEKSI >>

 

Kenelle Juoksijan pilates -kurssit sopivat?
Juoksijan pilates on kahden kurssin kokonaisuus, joka on tarkoitettu kaikille juoksun harrastajille, jotka haluavat juoksuharjoittelun vastapainoksi liikkuvuutta ja liikehallintaa kehittävää oheisharjoittelua. Pilatesharjoittelu vahvistaa juoksijan tukilihaksistoa ja sen kautta ylläpitää hyvää juoksuasentoa ja -tekniikkaa, mikä suojaa juoksijaa rasitusvammoilta ja kivuilta sekä tekee juoksusta tehokasta ja taloudellista. Kurssit soveltuvat kaiken tasoisille juoksijoille aloittelijoista kilpajuoksijoihin. Kursseilla aloitetaan helpoista pilatesharjoituksista ja edetään kolmiportaisesti kohti vaikeampia harjoituksia, mikä tekee kursseista sopivan niin ensimmäistä kertaa pilatesta kokeilevalle kuin kokeneellekin pilateksen harrastajalle.


Missä ja milloin?
Harjoitukset on videomuodossa ja ne ovat tallenteita, eli voit tehdä niitä missä ja milloin haluat ja niin monta kertaa kuin haluat. Voit tehdä pilatesharjoituksia juoksulenkin yhteydessä tai omana treeninään. Kehityksen takaamiseksi harjoituksia on suositeltavaa tehdä säännöllisesti ja pitkäjänteisesti 1-3 kertaa viikossa. Pilatesharjoittelussa toisto ja pitkäjänteisyys on tärkeää, ja siksipä myös tämän kurssin kohdalla allekirjoitamme pilateksen perinteisen ohjenuoran: "Tehtyäsi harjoituksia 10 kertaa tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet eron ja 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho."

Miten?
Molemmat pilateskurssit alkavat lyhyellä teoria-alustuksella ja sen jälkeen lyhyellä harjoituksella, jossa käydään läpi pilateksen perusteet. Näin pääset kursseilla hyvin mukaan, vaikka et olisi koskaan kokeillutkaan pilatesta, ja riippumatta kummasta kurssista aloitat. Alkupuheiden ja aloitusharjoitusten jälkeen voit aloittaa ensimmäisen ohjelman. Kokenut pilatesohjaaja Minna Kurjenmäki opettaa sinulle oikeanlaiset asennot ja tekniikat omalla rauhallisen positiivisella tyylillään. Kaikki ohjelmat ovat täyspitkiä videotreenejä, joten harjoittelu on helppoa: klikkaat vain videon pyörimään ja teet perässä!

 

Miten Pilates 1 ja Pilates 2 -kurssit eroavat toisistaan?
Molemmat pilateskurssit alkavat lyhyellä teoria-alustuksella ja sen jälkeen lyhyellä harjoituksella, jossa käydään läpi pilateksen perusteet. Tämän jälkeen kurssien sisältämät harjoitukset ovat keskenään erilaisia ja ne keskittyvät hieman eri asioihin. Lue alta tärkeimmät tiedot molemmista kursseista.

juoksijan pilates ja lihaskuntoharjoittelu

Juoksijan pilates 1 - koko keho

 • Koko kehon pilatesharjoittelua, joka keskittyy kehon linjauksiin sekä liikkuvuuteen
 • Tärkeänä asiana niiden lihasten vahvistaminen, jotka auttavat sinua oikean juoksuasennon ylläpitämisessä. Oikea juoksuasento auttaa rasitusvammojen ennaltaehkäisemisessä.
 • Ensimmäisen tason harjoituksessa tehdään helppoja ja yksinkertaisia harjoitteita, jotka keskittyvät perusasennon hallintaan. Harjoituksissa keskitytään mm. lantion, rintakehän ja pään linjauksiin.
 • Toisen tason harjoituksessa keskitytään jo hieman haastavampien harjoitteiden avulla samoihin teemoihin
 • Kolmannen tason harjoituksessa otetaan vielä askel eteenpäin ja tehdään kokonaisvaltaisempaa ja vielä hieman haastavampaa pilatesharjoittelua
juoksijan pilates ja lihaskuntoharjoittelu

Juoksijan pilates 2 - lantio ja jalat

 • Pilatesharjoittelua, jossa keskitytään lantion alueen sekä alaraajojen hallintaharjoitteisiin
 • Vahva fokus myös keskivartalon vahvistamisessa
 • Tärkeänä asiana tukilihasten vahvistaminen ja liikkuvuuden lisääminen lantion ja alaraajojen alueella
 • Ensimmäisen tason harjoituksessa tehdään helppoja ja yksinkertaisia harjoitteita seisten, konttausasennossa sekä kylkimakuulta
 • Toisen tason harjoituksessa tehdään hieman haastavampia harjoitteita kuminauhaa apuna käyttäen. Kuminauhaksi käy melkeinpä minkälainen tahansa jumppakuminauha, tai jos sinulla ei ole kuminauhaa, voit halutessasi voit käyttää myös esim. kaulaliinaa
 • Kolmannen tason harjoitteissa keskitytään lantion ja alaraajojen alueen vahvistamiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen vielä hieman haastavampien harjoitteiden avulla

Mitä verkkokurssit sisältävät? 

 • Ohjelmat on kolmiportaisia, jolloin saat siitä kehittyessäsi aina uutta haastetta. Aloitat 1. tasolta, jatkat 2. tasolla ja lopulta harjoittelet 3. tasolla. Voit aina palata myös aiemmille tasoille tai tehdä harjoituksia haluamassasi järjestyksessä.
 • Suosittelisimme aloittamaan 1. tason harjoituksista ja tekemään niitä säännöllisesti. Kun olet toistanut samaa ohjelmaa useamman kerran ja tuntuu, että alat oivaltaa pilateksen ajatusta omassa kehossasi, on aika siirtyä seuraavalle tasolle.
 • Ohjelman harjoitukset sopivat pysyvästi osaksi harjoitteluviikkoasi, eivätkä nämä harjoitukset vanhene käytössä. Voit aina myöhemminkin palata harjoitusten pariin uudestaan, sillä kerran maksettuasi kaikki materiaalit on käytössäsi pysyvästi ilman aikarajoitusta.
 • Molemmat Juoksijan pilates -kurssit on suunniteltu saman kolmiportaisen rakenteen mukaan. Kursseihin kuuluvat harjoitukset ovat kutienkin keskenään täysin erilaiset. Molemmat pilateskurssit on sisältävät seuraavat täyspitkät treenivideot:
  • Intro (alustusvideo pilatekseen, 3 min)
  • Pilateksen perusteet: opi pilateksen perusharjoitteet (12 min)
  • 1-tason harjoitus (noin 25 min)
  • 2-tason harjoitus (noin 25 min)
  • 3-tason harjoitus (noin 25 min)

 

Osta Juoksijan pilates -kurssit tästä

Mitä välineitä tarvitsen kurssilla?
Pilates 1 - koko keho -kurssilla ei käytetä mitään välineitä. Pilates 2 - lantio ja jalat -kurssilla käytetään muutamissa harjoitteissa kuminauhaa ja pilatespalloa. Jos sinulla ei ole näitä, voit käyttää niiden tilalla myös esim. joustavaa kaulahuivia ja tyynyä tai rullaa.

Mitä valmennus maksaa?
Saat molemmat pilateskurssit käyttöösi edulliseen yhteishintaan 69€. Harjoitusohjelmat ovat käytössäsi pysyvästi ilman aikarajaa, eli voit palata harjoituksiin milloin tahansa myöhemminkin!

Mikä voisikaan olla parempi sijoitus vammattomaan ja taloudelliseen juoksuun? jos kaikesta huolimatta et ole kurssiin tyytyväinen, sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu!

Miten voin ostaa juoksuvalmennuksen?

Olemme uudistaneet verkkokauppaamme, ja voit nyt maksaa kätevästi samalla kassalla kaikilla maksutavoilla: Pankkimaksut, korttimaksut, mobiilimaksut, liikuntaedut ja lasku. Klikkaa siis tältä sivulta "Osta"-nappia ja kaikki maksutavat ovat käytettävissäsi! Jos haluat maksaa paperisilla Smartum-seteleillä tai haluat maksaa osittain liikuntaeduilla ja osittain toisella maksutavalla, ota yhteyttä: [email protected].

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

Kurssin voi myös ostaa lahjaksi. Ota yhteyttä [email protected] jos haluat ostaa Treenipaketille lahjakortin.

 

​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

juoksijan pilates ja lihaskuntoharjoittelu

Tutustu Juoksijan pilatesverkkokursseihin!

Katso tästä pilateskurssien esittelyvideo ja 3 minuutin pilatesvideo, jossa saat makupalana testata yhden hyödyllisen liikkeen kurssilta!

 
 

Tutustu Juoksijan pilateskurssin ohjaajaan

Kurssin ohjaajana toimii Aina on Pilates -pilatesstudion yrittäjä ja ohjaaja Minna Kurjenmäki. Minna on työskennellyt liikunnan parissa viimeiset 25 vuotta eli siitä asti kun hän valmistui liikunnanohjaajaksi. Vuonna 2015 hän aloitti Somatic studiolla Helsingissä pilatesohjaajakoulutuksen ja on vuosien varrella käynyt myös lukuisia lisäkoulutuksia. Juoksu on Minnan rakkain oma harrastus, ja kiinnostus pilatekseenkin on alunperin lähtenyt siitä, että hän halusi jaksaa ylläpitää hyvää juoksuasentoa pitkilläkin lenkeillä ja juosta vammattomia juoksukilometrejä toivottavasti vielä vuosikymmenienkin päästä. Hänellä on takanaan jo seitsemän kokomaratonia ja tavoitteena olisi saada täysi kymppi täyteen!

 

juoksijan pilates ja lihaskuntoharjoittelu

Mitä mieltä asiakkamme ovat Juoksijan pilates -kursseista?

Niina

Tykkään! Pidän siitä, että harjoitukset ovat suht lyhyitä (25 min), jolloin niitä tulee tehtyä säännöllisesti. Teen pilatestreenin usein 30 min pk-lenkin perään. Jotenkin tuntuu jo nyt, että juoksuun on tullut parempi kontrolli ja hahmotan paremmin lihasten toimintaa ja vartalon asentoa.

Osta Juoksijan pilates -kurssit tästä