Osallistu Joulujuoksuun - livenä Turussa tai striiminä missä tahansa!

 

Juokse ja auta! Juoksuklubi järjestää joulun kunniaksi kaksi hyväntekeväisyysjuoksua: toisen livenä Turussa ja toisen striiminä Zoomissa, johon voi osallistua mistä tahansa. Joulujuoksuihin ovat tervetulleita ihan kaikki, kutsu siis mukaan myös kaverit!  

 

Joulujuoksu LIVENÄ ke 6.12.

Tapaamme itsenäisyyspäivänä ke 6.12. klo 10.00 Turun tuomiokirkon edessä. Juoksemme Aurajoen rantaa pitkin rauhallisen lenkin, jonka pituus on 5 km. Tämän jälkeen on mahdollista juosta vielä toinenkin noin 5 km lenkki, eli voit valita juoksumatkaksesi 5 km tai 10 km. Jouluinen pukeutuminen sallittu!

Ilmoittautuminen: Ei ennakkoilmoittautumista. Ilmesty vain paikalle, ja kutsu kaveritkin!

Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, mutta halutessasi voit tehdä lahjoituksen Juoksuklubin joulukeräykseen Unicefille TÄSTÄ (lisätietoja myös alempana).

 

Joulujuoksun STRIIMINÄ to 7.12.

Tapaamme to 7.12. klo 18.00 etänä Zoomin välityksellä. Juoksemme striimilenkin, joka sisältää intervalleja ja tekniikkaharjoituksia. Lenkin kesto on 45 min ja siihen voi osallistua kukin tahoillaan älypuhelimen ja kuulokkeiden välityksellä. Lenkki on helposti sovellettavissa omantasoiseksi aloittelijoista konkarijuoksijoihin.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Striimilenkille tämän sivun lomakkeella, saat paluupostissa osallistumislinkin. Kutsu on avoin kaikille!

Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, mutta halutessasi voit tehdä lahjoituksen Juoksuklubin joulukeräykseen Unicefille TÄSTÄ (lisätietoja myös alempana).

 

Juoksuklubin hyväntekeväisyyskeräys 
Gazan hädässä oleville lapsille

Tule mukaan auttamaan Gazan lapsia! Lokakuussa alkaneiden väkivaltaisuuksien puhjettua tuhansia lapsia on kuollut ja haavoittunut Palestiinassa, jossa pommitusten kohteeksi on joutunut myös kouluja ja sairaaloita. Alueelta ovat loppumassa puhdas juomavesi, sähkö, ruoka ja lääkkeet. Auta hädässä olevia lapsia osallistumalla Juoksuklubin Joulujuoksu-keräykseen. Voit osallistua Joulujuoksuun livenä tai striiminä ja samalla lahjoittaa haluamasi summan Unicefille. Voit ajatella sen olevan osallistumismaksu Joulujuoksuun, mutta keräykseen saa osallistua tietysti myös ilman, että osallistut Joulujuoksuun.

OSALLISTU HYVÄNTEKEVÄISYYSKERÄYKSEEN TÄSTÄ>>

Ilmoittaudu tästä to 7.12. Joulujuoksuun 

(Huom! Tämä on ilmoittautuminen STRIIMI-Joulujuoksuun. Live-joulujuoksuun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.)

Seuraa Juoksuklubia somessa!