Kehitä juoksunopeutta intervalli- ja vauhtikestävyystreeniohjelman avulla!

Osta intervallijuoksuohjelma tästä>>

Haluatko ostaa kurssin lahjaksi tai maksaa sen liikuntaeduilla? Lue lisää eri maksuvaihtoehdoista sivun alaosasta!

Juoksijan nopeustreenipaketti - ammativalmentajan suunnittelemia, kehittäviä intervalli- ja vauhtikestävyysharjoituksia!

Juoksuklubin Treenipaketti on etänä toteutettava juoksuvalmennus, jonka harjoitukset voi aloittaa milloin haluat ja tehdä niitä aina silloin kun sinulle parhaiten sopii! Paketti sisältää 10 etänä ja omaan tahtiin tehtävää audio-ohjattua juoksuharjoitusta. Voit tehdä harjoituksia missä järjestyksessä haluat ja niin monta kertaa kuin haluat. Kaikki harjoitukset ovat vapaasti käytössäsi vuoden ostohetkestä. Voit tehdä harjoitukset joko selaimessa tai kätevästi omassa apissaan.

 

Kenelle Treenipaketti sopii?
Juoksuklubin Treenipaketti onjuoksuvalmennus, joka on tarkoitettu sinulle, joka olet osallistunut Juoksuklubin muille kursseille (vähintään Starttikurssille, mutta mielellään myös Jatko- ja/tai Puolimaratonkurssille) tai sinulla on muuten jo juoksutaustaa. Treenipaketti sopii loistavasti myös sinulle, joka käyt lenkillä, mutta haluaisit harjoittelustasi monipuolisempaa ja kehittävämpää. Tasoltaan Treenipaketti sopii sinulle, joka jaksat juosta vähintään noin tunnin lenkkejä. Treenipaketti sopii myös vahvemman juoksutaustan omaaville, koska kaikki harjoitukset tehdään omaan tahtiin ja itselle sopivilla vauhdeilla. 

Missä ja milloin?
Tämä juoksukoulu toteutetaan etänä: harjoitukset ovat audiotreenejä, joissa valmentaja hyppää suoraan kuulokkeisiisi siellä ja silloin kun sinulle parhaiten sopii! Harjoitukseen osallistuminen on yhtä helppoa kuin podcastin kuuntelu: samalla kun harjoittelet, saat äänimuodossa yksityiskohtaiset ohjeet harjoituksen kulkuun. Ohjeiden lomassa kuunnellaan musiikkia.

Miten?
Treenipaketin harjoitusten tavoitteena on monipuolistaa harjoittelua erilaisilla vauhtikestävyys-, nopeus- ja intervalliharjoituksilla. Kaikki harjoitukset ovat sykettä nostattavia tehoharjoituksia, ja niiden ohella suosittelemme tekemään myös kevyitä peruskestävyyslenkkejä. Treenipaketin harjoituksiin kuuluu monipuolisia treenejä vaihtelevilla sykealueilla, intervalleja, tekniikkaharjoituksia ja mäkivetoja. Harjoitukset on suunnitellut juoksuvalmentaja Saija Huhtiniemi, joka kulkee kurssilla kanssasi koko matkan! Voit lukea lisää Saijasta täältä.

Mitä Treenipaketti sisältää? 

 • 10 erilaista juoksuharjoitusta
 • Harjoitusten pituus 30-60 min
 • Jokainen harjoitus sisältää yksityiskohtaiset ohjeet harjoituksen tekemiseen, ja ohjeiden lomassa kuunnellaan musiikkia.
 • Kaikki harjoitukset ovat käytössäsi vuoden, jonka aikana voit tehdä harjoituksia haluamassasi järjestyksessä ja niin monta kertaa kuin haluat.
 • Kaikkiin harjoituksiin kuuluu ohjattu alku- ja loppuverryttely. Alkuverryttelyyn kuuluu kevyen hölkän lisäksi harjoituksesta riippuen kiihdytyksiä, vauhtileikittelyitä, askelfrekvenssiharjoituksia tms. Treenipakettiin ei kuulu lihaskunto- tai kehonhuoltoharjoituksia eikä Podcasttreenejä. Kaikki treenipaketin harjoitukset ovat Audiotreenejä, joissa valmentaja ohjeistaa sinua treenin alusta loppuun ja samalla kuunnellaan musiikkia.
 • Treenipakettii kuuluvat seuraavat harjoitukset:
  • Rytminvaihdosintervallit (60 min)
  • Pyramidi-intervallit (60 min)
  • Pitkät vauhtikestävyysvedot (60 min)
  • Mäkivedot (45 min)
  • Vauhtivitoset ja pikaykköset (60 min)
  • Minuuttivedot (45 min)
  • Nopeusvedot (30 min)
  • Kiihtyvä vauhtikestävyysharjoitus (45 min)
  • Vauhtipyramidit (60 min)

​*Sanaselitykset:
 • Podcasttreeni = Podcast-treeni on ohjattu harjoitus, joka alkaa heti, kun olet valmiina harjoitukseen lenkkarit jalassa ja kuulokkeet korvissasi. Valmentaja ohjeistaa sinua musiikin mukana koko harjoituksen alusta loppuun. Ohjeiden lisäksi valmentaja juttelee koko harjoituksen läpi podcast-tyyliin, eli treenin aikana käydään läpi erilaisia juoksuun liittyviä teemoja, treenitietoa, tekniikkaohjeita ja käytännön vinkkejä.
 • Audiotreeni = kuin Podcast-treeni mutta ilman keskustelua. Valmentaja ohjeistaa sinua treenin alusta loppuun kuten podcasttreenissäkin, mutta juoksuaiheisen keskustelun sijaan kuunnellaan enemmän musiikkia.
 • Videotreeni = kehonhuoltoon keskittyvät ja juoksijan lihaskuntoa edistävät oheisharjoitukset ovat videoharjoituksia, joiden mukana pystyt pitämään huolta myös palautumisesta ja lihaskunnon kehittymisestä!

 

Osta juoksijan treenipaketti tästä

Mitä juoksuvalmennus maksaa?
Juoksuklubin Treenipaketti maksaa 49€. Hintaan kuuluu kaikki kymmenen yllä kuvailtua audiotreeniä. Harjoitukset ovat tehokkaimpia, kun teet samaa harjoitusta useamman kerran, jolloin yhden harjoituksen kertamaksu jää pieneksi. Mikä voisikaan olla parempi sijoitus omaan hyvinvointiisi ja omaan kuntoosi? Jos kaikesta huolimatta et ole kurssiin tyytyväinen, sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu!

 

Miten voin ostaa juoksuvalmennuksen?

Maksutavat:

 1. Verkkokauppa (pankkikortti/luottokortti)
 2. Mobilepay
  Maksa Mobilepay-sovelluksella numeroon 10030 (vastaanottaja: Juoksuklubi.fi) ja lähetä lisäksi sähköpostia ([email protected]), jossa kerrot, minkä kurssin olet ostanut. Näin huomaamme rekisteröidä maksun samantien, ja paluupostissa saat kirjautumislinkin ja ohjeet kurssin aloittamiseen. Mobilepay-maksu maksetaan aivan samoin kuin maksaisit vaikka kaverin puhelinnumeroon, vaikka numero ei olekaan puhelinnumero vaan yritysnumero.
 3. Liikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak
  Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Juoksuklubi.fi”. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Paluupostissa saat kirjautumislinkin ja ohjeet kurssini aloittamiseen. Jos sinulla on paperisia Smartum-seteleitä, ota yhteyttä sähköpostilla lisäohjeita varten. Huom! Liikuntaetujen verkkopalveluissa eivät meidän omat alekoodit toimi, joten mikäli ostat ale-hintaisen kurssin, voit itse laskea lopullisen summan, ja mainita alekoodin kun lähetät sähköpostia.
 4. Lasku
  Pyydä lasku sähköpostilla: [email protected]. Maksettuasi laskun lähetä kuitti/ruutukaappaus maksusta sähköpostilla ([email protected]) ja saat paluupostissa kirjautumislinkin ja ohjeet kurssin aloittamiseen.

 

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

Tottakai voit! Käytössäsi on kaikki yllä mainitut maksutavat. Jos haluat tehdä oston verkkokaupassa korttimaksuna, pääset lahjakortin ostosivulle TÄSTÄ LINKISTÄ. Tämän linkin kautta ostettuna kurssi ei rekisteröidy automaattisesti maksajan nimiin, vaan saat yksilöllisen koodin, jolla lahjan saaja voi aktivoida kurssin itselleen. Muilla maksutavoilla voit toimia samoin kuin yllä olevissa maksuohjeissa, mutta mainitse sähköpostissa, että kurssi tulee lahjaksi. Maksun jälkeen lähetämme sinulle PDF-lahjakortin, jonka voit antaa lahjan vastaanottajalle sähköisenä tai tulostettuna. Lahjan vastaanottaja voi aktivoida ja aloittaa treenipaketin milloin tahansa puolen vuoden sisällä ostohetkestä.

 

​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

Osta juoksuvalmennus tästä

Mitä mieltä asiakkamme ovat?

Janne

Olen käynyt lenkillä vuosia, mutta aina sitä samaa vauhtia, jolloin kehitystäkään ei ole tullut. Nyt lähden kerran viikossa lenkille treenipaketin treenin kanssa, ja heti tuntuu että juoksuun on ollut lisää tehoa ja askeleen keveyttä! Olen ollut siis tyytyväinen, että näin pienellä investoinnilla voi saada omaan juoksuun jotain uutta, omia lemppareita on HIIT (sopii hyvin silloin kun ei ole paljon aikaa) ja mäkivedot, niitä jaksat tehdä uudestaan ja uudestaan!

Osta juoksuvalmennus tästä

Juoksuvalmentajasi

Moikka! Olen kaikkien juoksuklubilaisten oma juoksuvalmentaja Saija. Mottonani on, että jokainen voi löytää ja säilyttää juoksun ilon, kunhan harjoittelun tekee oikein. Erityisesti aloittelevien juoksijoiden juoksuinnostus hyytyy usein jo alkumetreillä siihen, että yritetään haukata liian iso pala kerralla ja juosta liian kovaa ja liian pitkään. Juoksukunnon kehitys ei kuitenkaan perustu siihen, että juokset jokaisen lenkin verenmaku suussa, vaan siihen, että maltat aloittaa riittävän helposta, ja progressiivisesti ja fiksusti edetä harjoittelussa samaa tahtia kuin kuntokin kasvaa. Tämä on todetusti mielekkäin ja myös kehittävin tapa aloittaa juoksuharjoittelu, ja ehkäpä myös ainoa tapa tehdä juoksuharrastuksesta pysyvä osa elämää. 

Olen valmentanut satoja juoksijoita täysin vasta-alkajista maratoonareihin - ja myös vasta-alkajia aina maratonin maaliviivalle asti! Ole rohkea ja hyppää mukaan valmennukseen, niin lupaan tukea sinua koko matkan ja jokaisella lenkillä! Varoituksena kuitenkin sanottakoon, että riskinä tälle kurssille osallistumisessa on juoksukärpäsen purema, joka saattaa aiheuttaa painon putoamista, kaapissa lojuneiden lenkkareiden kulumista, ja uuden elämänilon löytymistä;). Jos haluat lukea lisää minusta, lue valmentajaesittely täältä.

Terveisin, Saija Juoksuklubista.