Juoksijan pakara&core - kolmiportainen lihaskunto-ohjelma vahvaan tukilihaksistoon

juoksijan lihaskuntoharjoittelu
Osta Juoksijan pakara&core -harjoitusohjelma tästä

Juoksijan lihaskunto: pakaralihakset ja keskivartalo - tehokkaan ja taloudellisen juoksun taustalla on vahva tukilihaksisto!

Juoksijan pakara&core -verkkovalmennus on etänä toteutettava kolmiportainen treeniohjelma juoksijan vahvaan lihaskuntoon erityisesti vahvaan tukilihaksistoon. Voit aloittaa lihaskunto-ohjelman milloin haluat ja edetä siinä tasolta seuraavalle omaan tasoosi sopivalla tahdilla. Kaikki materiaalit ja harjoitukset ovat vapaasti käytössäsi pysyvästi, joten kerran ostettuasi voit palata harjoituksiin milloin tahansa myöhemminkin. Voit tehdä harjoitukset joko selaimessa tai kätevästi omassa apissaan.

 

Kenelle juoksijan lihaskunto-ohjelma sopii?
Juoksijan pakara&core on tarkoitettu kaikille juoksun harrastajille, jotka haluavat vahvistaa lihaskuntoaan - erityisesti pakaroita ja keskivartaloa. Harjoitusohjelman avulla saat juoksuun sulavuutta ja uutta potkua. Verkkokurssi soveltuu kaiken tasoisille juoksijoille, sillä ammattitaitoiset fysioterapeutit ovat suunnitelleet ohjelman jokaisesta harjoitteesta kevyemmän ja haastavamman version. Näin ollen harjoitusohjelman voi aloittaa aivan aloitteleva juoksija, mutta haastavammat liikkeet valitsemalla siitä saa haastetta myös kokeneempi juoksun harrastaja.  

Missä ja milloin?
Verkkokurssin harjoitukset ovat videomuodossa ja ne ovat tallenteita, eli voit tehdä niitä missä ja milloin haluat ja niin monta kertaa kuin haluat. Voit tehdä pakaroiden ja coren lihaskuntotreenit lyhyen juoksulenkin yhteydessä tai omana treeninään. Lihaskuntotreenejä olisi hyvä tehdä viikon aikana 2-4, riippuen muusta fyysisestä kuormituksestasi.

Miten?
Juoksijan lihaskunto-ohjelma alkaa lyhyellä teoria-alustuksella, jossa kerrotaan mitä ja miksi ohjelmassa harjoitetaan sekä miten lihaskuntoharjoitukset toteutetaan. Tämän jälkeen hyppäät suoraan ensimmäisen treeniin pariin. Ensimmäisen harjoituksen videossa opetamme sinulle oikeanlaiset suoritustekniikat, jotta harjoittelu on turvallista. Tämän jälkeen voit jatkossa katsoa samasta ohjelmasta suoraviivaisemman version, jossa tehdään treenit ilman ylimääräisiä selityksiä. Treenit toteutetaan kiertoharjoitteluna, eli siirryt yhdestä liikkeestä toiseen kunnes kierros tulee täyteen. Harjoittelu on helppo suorittaa: laitat vain videon pyörimään ja teet perässä!

Mitä verkkokurssi sisältää? 

 • Kurssin harjoitusohjelma on kolmiportainen, jolloin saat siitä kehittyessäsi aina uutta haastetta. Aloitat 1. tasolta, jatkat 2. tasolla ja lopulta harjoittelet 3. tason ohjelmaa
 • Lisäksi jokaisen tason sisällä jokaisesta liikkeestä on helpompi ja haastavampi versio, mikä tekee kokonaisuudesta oikeastaan kuusiportaisen. Jokainen taso on edellistä haastavampi, joten kehittyminen on taattua!
 • Suosittelemme tekemään jokaista tasoa vähintään kolme viikkoa, eli harjoiteltavaa riittää reilusti yli yhdeksän viikon ajaksi. Halutessasi voit tehdä jokaista tasoa pidempäänkin ja jatkaa sen tekemistä ylläpitävänä harjoitteluna. Voit myös joskus myöhemmin palata treeniohjelmien pariin uudestaan, sillä kerran maksettuasi kaikki materiaalit ovat käytössäsi pysyvästi ilman aikarajoituksia.
 • Juoksijan pakara&core -harjoitusohjelma sisältää seuraavat täyspitkät treenivideot:
  • Intro (ohjeet ja teoriataustaa liikkeiden ja ohjelman taustaksi)
  • 1-tason ohjelman pidempi versio, jossa  mukana tarkat tekniikkaohjeet liikkeiden suorittamiseen. Tee tämä aluksi, kunnes suoritustekniikka on tuttua. Kaikista liikkeistä on kevyempi ja haastavampi versio, joista voit valita itsellesi sopivan, tai vaikka edetä pikkuhiljaa kevyemmästä versiosta haastavampaan versioon. 
  • 1-tason ohjelman versio ilman tekniikkaohjeita. Tähän on mukava siirtyä sitten, kun suoritustekniikka on tuttu, eikä pidempiä tekniikkaohjeita enää tarvita. Liikkeet ovat samat kuin ohjeellisessa versiossa, eli valittavana on samat kevyemmät ja haastavammat versiot liikkeistä.
  • 2-tason ohjelman pidempi versio ohjeilla. 1-tason tapaan liikkeistä on kevyemmät ja haastavammat versiot. 
  • 2-tason ohjelman versio ilman tekniikkaohjeita. Kaikista liikkeistä kevyemmät ja haastavammat versiot.
  • 3-tason ohjelman pidempi versio ohjeilla. Kaikista liikkeistä kevyemmät ja haastavammat versiot.
  • 3-tason ohjelman versio ilman tekniikkaohjeita. Kaikista liikkeistä kevyemmät ja haastavammat versiot.
  • Juoksijan lihaskuntoharjoitukset ohjeiden kanssa ovat 40-45 minuuttia pitkiä, ja ilman ohjeita noin 25-30 minuuttia pitkiä.

Osta Juoksijan pakara&core -harjoitusohjelma tästä

Mitä valmennus maksaa?
Juoksijan pakara&core -harjoitusohjelma maksaa 39€. Hintaan kuuluu kaikki yllä mainitut harjoitukset. Harjoitusohjelma on käytössäsi pysyvästi ilman aikarajaa, eli voit palata siihen milloin tahansa myöhemminkin! Mikä voisikaan olla parempi sijoitus omaan hyvinvointiisi ja omaan kuntoosi? Jos kaikesta huolimatta et ole kurssiin tyytyväinen, sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu!

 

Miten voin ostaa juoksuvalmennuksen?

Olemme uudistaneet verkkokauppaamme, ja voit nyt maksaa kätevästi samalla kassalla kaikilla maksutavoilla: Pankkimaksut, korttimaksut, mobiilimaksut, liikuntaedut ja lasku. Klikkaa siis tältä sivulta "Osta"-nappia ja kaikki maksutavat ovat käytettävissäsi! Jos haluat maksaa paperisilla Smartum-seteleillä tai haluat maksaa osittain liikuntaeduilla ja osittain toisella maksutavalla, ota yhteyttä: [email protected].

 

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

Kurssin voi myös ostaa lahjaksi. Ota yhteyttä [email protected] jos haluat ostaa Treenipaketille lahjakortin.

 

​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

Osta Juoksijan pakara&core -harjoitusohjelma tästä

Mitä mieltä asiakkamme ovat juoksijan lihaskuntoharjoitusohjelmasta?

Anni

Huipputehokas ohjelma! Olen nyt tasolla 2 ja tunnen eron! Nämä on sopivan pituisia harjoituksia, jotka tulee tehtyä kotonakin. Tämän ikäisenä en ilman lihaskuntoharjoittelua varmaan edes enää juoksisi:).

Jussi

Ostin valmennusohjelman ja pakkohan sitä oli kokeilla saman tien. Eka treeni vedetty! Tämä olikin ihan mieletön juttu. Erityisesti pidin hyvistä ja selkeistä ohjeista ja mahdollisista virheliikkeiden välttämisestä. Hyvää oli myös se että on helpotettu ohje mutta myös se vaativampi liike tarjolla. Jonkin verran on tullut näitä treenejä videoilta tehnyt, mutta liikkeiden tekemisen oikeellisuus on ollut vähän hakusessa. Itsellä on ollut selkäongelmia jonkun verran. Juoksut ovat jääneet nyt pienemmille ja kevyemmille lenkeille. Jatkokurssi odottaa korkkausta, toivottavasti pääsen pian aloittamaan. Tällä pakara&core treenipaketilla saan varmasti apua selkäongelmiini. KIITOS!

Osta Juoksijan pakara&core -harjoitusohjelma tästä