Lähde yhdessä lenkille - Striiminä!

Striimilenkki on kuin audiotreeni, mutta reaaliaikaisena eli striiminä! Liikunnallinen vuosi 2022 päästäänkin aloittamaan kahdella Striimilenkillä, joista toinen on suunnattu aloitteleville juoksijoille ja toinen vähän tai enemmänkin juoksutaustaa omaaville. Striimilenkki toimii käytännössä niin, että liityt tapahtumaan puhelimellasi, laitat kuulokkeet korviin ja lähdet lenkille. Saat kuulokkeisiisi kaikki ohjeet harjoituksen tekemiseen. Alustana käytössämme on Webex, joka toimii ihan samaan tyyliin kuin Meet, Teams, Zoom ja muut vastaavat etäpalavereista tutut alustat. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautumisen jälkeen. Huom! Molempiin Striimilenkkeihin mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittauduthan pian:)! Striimilenkit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

 

1. Striimilenkki ma 3.1. klo 18-18.30 - Juoksun startti

Maanantain Striimilenkki on suunnattu juoksusta kiinnostuneille ilman minkäänlaisia vaatimuksia juoksutaustasta tai jaksamisesta. Teemme kävelyä ja ihan lyhyitä juoksupätkiä yhdistelevän tutustumisharjoituksen, jossa käymme läpi juoksuharrastuksen aloittamista ja hyvän juoksutekniikan perusasioita. Harjoituksen kesto 30 min.

2. Striimilenkki ti 4.1. klo 18-18.45 - Vauhtileikittelyt

Tiistain Striimilenkki on suunnattu hieman tai vähän enemmänkin juoksutaustaa omaaville. Teemme vauhtileikittelyharjoituksen, jossa kevyt juoksu ja reipas juoksu vuorottelevat. Jokainen tekee harjoituksen omalla tasollaan ja vauhdillaan, joten harjoitus sopii hyvin eri tasoisille juoksijoille. Harjoituksen kesto 45 min.

Ilmoittaudu tästä ma 3.1. Striimilenkille (Juoksun startti)

Huom! Tarkistithan että täytät sen lenkin lomakkeen, jolle haluat ilmoittautua:)!

Ilmoittaudu tästä ti 4.1. Striimilenkille (Vauhtileikittelyt)

Huom! Tarkistithan että täytät sen lenkin lomakkeen, jolle haluat ilmoittautua:)!

Seuraa Juoksuklubia somessa!