Juoksuklubi rekrytoi apukäsiä tiimiinsä!

 

Juoksuklubi hakee täydennystä tiimiinsä kahteen rooliin:

 • Asiakaspalvelu- ja someassistentti
 • Juoksuvalmentaja ja sisällöntuottaja

On mahdollista, että yksi henkilö voi asettua molempiin rooleihin, tai sitten voimme valita rooleihin kaksi eri henkilöä. Myös tehtävien uudelleenjako roolien välillä on mahdollista. Räätälöimme tehtävät sopivaksi valittavien henkilöiden mukaan, eli oikean tyypin löytyminen on tärkeämpää kuin tietty täsmällinen osaaminen! Lue lisätietoja rooleista alla.

  

Asiakaspalvelu- ja someassistentti 

 

Etsimme Juoksuklubille asiakaspalvelu- ja someassistenttia osa-aikaisella yhteistyösopimuksella, noin 10-15 h/vk. Haemme ensi alkuun uutta tiimiläistä, joka laskuttaa tuntityöstään suoraan Juoksuklubia esim. kevytyrittäjä-mallia hyödyntämällä. Yhteistyön ja tehtävän vakiintuessa palkkatyösuhteeseen siirtyminen on myös mahdollista joko osa-aikaisella tai kokoaikaisella sopimuksella. Työt hoituvat pääasiassa etänä, mutta olisi hyvä, jos pääset muutamana päivänä kuukaudessa käymään myös Turussa Juoksuklubin kotikentällä (alkuperehdytyksen aikana mahdollisesti useamminkin).

 

Tehtäviisi sisältyy pääasiassa:

 • Asiakaspalvelusähköposteihin vastaaminen
 •  Nettisivujen ja verkkokurssialustan päivitykset
 • Somejulkaisujen sisällöntuotanto, kuvat ja videot (sisältöä tehdään yhteistyössä)
 • Uutiskirjeen ja blogitekstien julkaisu (sisältöä tehdään yhteistyössä)
 • Yhteydenpito yhteistyökumppaneihin ja uusien kumppanuuksien koordinointi
 •  Myyntilukujen seuranta ja koonti kuukausi- ja kampanjatasolla
 •  Somemarkkintointi, muut markkinoinnin tehtävät sekä Googlen/Metan analytiikka oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan
 •  Juoksuklubin suunnittelu- ja kehitystyö yhdessä muun tiimin kanssa

 

Mitä odotamme sinulta?

 • Sujuvia viestintätaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Hyviä digitaitoja ja kykyä omaksua uusien työkalujen ja verkkoalustojen käyttöä ja hallintaa
 • Kykyä ottaa vastuu omista työtehtävistä itsenäisesti - mutta monia asioita tehdään myös yhteistyönä ja apua saa aina tarvittaessa
 • Sitoutuneisuutta pitkäaikaiseen yhteistyökumppanuuteen
 • Visuaalista silmää valokuvauksessa, videokuvauksessa sekä markkinointimateriaalien luomisessa
 •  Idearikasta mieltä ja tahtoa kehittää Juoksuklubin toimintaa
 •  Intoa oppia uutta ja tarttua myös uusiin tehtäviin
 •  Valmiutta vierailla Turun kotipaikalla 2 kertaa kuukaudessa

 

Mitä sinä saat vastineeksi?

Tässä tehtävässä voit itse organisoida työaikasi ja -paikkasi. Hyvälle ja motivoituneelle tyypille on mahdollista myös räätälöidä tehtäviä oman kiinnostuksen ja vahvuuksien mukaan. Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, koska perehdytämme sinut hyvin yhteistyön alkuun pääsemiseksi - oikean tyypin löytäminen on meille tärkeämpää kuin tiettyjen taitojen hallinta. Motivoituneelle, sitoutuvalle, joustavalle ja innostuneelle tekijälle tarjoamme vastaavasti motivoivan, joustavan, tekijöihinsä sitoutuneen ja innostavan työn!

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi joko tekstinä tai mieluiten videoesittelyn muodossa sekä CV:n osoitteeseen [email protected] 17.9.2023 mennessä. Sisällytä hakemukseen palkkatoive/hintapyyntö. Lisätietoja tehtävästä saat Saijalta numerosta 0405732155 seuraavina soittoaikoina: pe 1.9. klo 9-11, ti 5.9. klo 10-12, ma 11.9. klo 9-11.


Odotamme ilolla hakemustasi!

 

Juoksuklubi tarjoaa juoksuvalmennusta livenä ja verkossa jo vuodesta 2011 lähtien. Lue lisää osoitteessa: www.juoksuklubi.fi  

 

 

——————-

 

 

Juoksuvalmentaja 

 

Oletko löytänyt intohimosi juoksemisesta ja haluaisit ohjata myös muita tämän palkitsevan lajin parissa Turun/Kaarinan kauniissa maisemissa? Jos juoksujalkaasi alkoi vipattamaan, jatka ihmeessä lukemista!

 

Haemme nyt Kaarinan Juoksuklubille osa-aikaista juoksuvalmentajaa/ohjaajaa aikuisten kuntojuoksijoiden juoksukouluryhmien ohjaukseen yhtenä iltana viikossa. Tämän lisäksi, jos osaamisesi taipuu myös sisällöntuotantoon, voi tehtäviisi kuulua myös juoksuvalmennukseen liittyvistä teemoista kirjoittaminen Juoksuklubin kanaviin. 

 

Työtä on kokonaisuutena tarjolla noin 5-10 tuntia viikossa tai vastaavasti noin 2-3 tuntia viikossa valmennuksen parissa, mikäli et koe kirjoittamista omaksesi. 

 

Haemme ensisijaisesti valmentajaa, joka laskuttaa tuntityöstään suoraan Juoksuklubia esim. kevytyrittäjämallia hyödyntämällä. Yhteistyön ja tehtävän vakiintuessa palkkatyösuhteeseen siirtyminen on myös mahdollista.

 

Mitä odotamme sinulta?

 •  Kokemusta liikunnanohjauksesta ryhmille; sopivan henkilön löytyessä kokemus juoksuvalmennuksesta ei ole välttämätöntä, vaan voimme myös kouluttaa sinua tehtävään
 • Mieluiten osaamista myös juoksijalle sopivien oheislajien ohjaamiseen (kehonhuolto, lihaskunto-/voimaharjoittelu, jooga, pilates tms.)
 • Aikaisempaa juoksuharrastustaustaa ja intoa lajia kohtaan
 • Sitoutuneisuutta pitkäaikaiseen yhteistyökumppanuuteen
 • Kannustavaa ja asiakaspalveluhenkistä valmennusasennetta
 • Plussana: kokemusta sisällön tuottamisesta ja juoksuaiheista kirjoittamisesta

 

Mitä sinä saat vastineeksi?

Tässä tehtävässä voit itse organisoida työaikasi, ainoastaan juoksuohjauspäivä sovitaan erikseen. Juoksuklubin osallistujat muodostavat hauskan ja toisiaan tsemppaavan ryhmän, ja saat tehdä töitä omalla persoonallasi. Saat kokeneen valmentajan tuen ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Hyvälle ja motivoituneelle tyypille on mahdollista myös räätälöidä tehtäviä oman kiinnostuksen ja vahvuuksien mukaan. Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, koska perehdytämme sinut hyvin alkuun pääsemiseksi. Motivoituneelle, sitoutuvalle, joustavalle ja innostuneelle tekijälle tarjoamme vastaavasti motivoivan, joustavan, tekijöihinsä sitoutuneen ja innostavan työn!

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi joko tekstinä tai mieluiten videoesittelyn muodossa sekä CV:n osoitteeseen [email protected] 17.9.2023 mennessä. Sisällytä hakemukseen palkkatoive/hintapyyntö. Lisätietoja tehtävästä saat Saijalta numerosta 0405732155 seuraavina soittoaikoina: pe 1.9. klo 9-11, ti 5.9. klo 10-12, ma 11.9. klo 9-11.


Odotamme ilolla hakemustasi!

 

Juoksuklubi tarjoaa juoksuvalmennusta livenä ja verkossa jo vuodesta 2011 lähtien. Voit tutustua livenä kokoontuvan juoksukoulun toimintaan sivulla www.kaarinanjuoksuklubi.fi ja audiotreeneinä toteutettaviin verkkovalmennuksiin sivulla www.juoksuklubi.fi.