Puolimaratonkurssi 99,00€

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Puolimaratonkurssi - tehokas juoksuohjelma vie sinut maaliin 16 viikossa!

 Miten voin ostaa valmennuskurssin?

Maksutavat:
1) Verkkokauppa
Pankki- tai luottokorttimaksu tällä sivulla.
2) Mobilepay
Maksa Mobilepay-sovelluksella numeroon 11130 (vastaanottaja: Juoksuklubi.fi) ja lähetä lisäksi sähköpostia, jotta huomaamme rekisteröidä maksun samantien: [email protected]. Mobilepay-maksu maksetaan aivan samoin kuin maksaisit vaikka kaverin puhelinnumeroon, vaikka numero ei olekaan puhelinnumero vaan yritysnumero.
3) Liikuntaedut: Smartum, Edenred ja ePassi
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Juoksuklubi.fi”. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen. Jos sinulla on paperisia Smartum-seteleitä, ota yhteyttä sähköpostilla lisäohjeita varten.
4) Lasku
Pyydä lasku sähköpostilla: [email protected].

 

Mitä jos kurssi ei vastaa odotuksia?

Asiakastyytyväisyys Juoksuklubin kursseilla on erittäin korkea. Jos kuitenkaan et ole tyytyväinen kurssiin, voit 14 päivän sisällä tilauksesta milloin tahansa lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja rahat palautetaan sinulle samantien.

 

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

Tottakai voit! Käytössäsi on kaikki yllä mainitut maksutavat. Jos haluat tehdä oston verkkokaupassa korttimaksuna, pääset lahjakortin ostosivulle TÄSTÄ LINKISTÄ. Maksun jälkeen lähetämme sinulle PDF-muotoisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan vastaanottajalle sähköisenä tai tulostettuna. Lahjan vastaanottaja voi aktivoida ja aloittaa treenipaketin milloin tahansa vuoden sisällä ostohetkestä.

 
Mitä saan, jos ostan kurssin? 

  • Juoksuharjoitukset lenkillä kuunnteltavina audio- ja podcasttreeneinä. Joka viikko oman valintasi ja tavoiteaikasi mukaan 3-4 juoksulenkkiä. Yhteensä valmennukseen kuuluu siis audiomuodossa 47 erilaista juoksuharjoitusta sekä ohjeet omatoimisiin lisälenkkeihin, mikäli haluat juosta myös neljännen lenkin viikossa.
  • Harjoitusten pituus on aluksi 30-60 min, josta viikon yhtä pitkää lenkkiä pikkuhiljaa pidennetään kohti kahta tuntia. Kurssin viimeisiin viikkoihin sisältyy valmistautuminen, viimeistely ja keventelyharjoitukset ennen puolimaratontapahtumaa.
  • Voit edetä aikataulutetun harjoitusohjelman mukaan, mutta kaikki materiaalit ovat vapaasti käytössäsi vuoden ostopäivästä, joten voit myös soveltaa ohjelmaa ja edetä siinä omaan tahtiisi. Ohjelma joustaa tällöin myös mahdollisten sairastumisten tai muiden taukojen sattuessa.
  • Audiotreenit ja Podcast-treenit eivät tue sinua ainoastaan fyysisen valmentautumisen tiellä, vaan lenkeillä puhutaan myös henkisestä valmistautumisesta ja harjoittelun taustatekijöistä. Podcast-treeneihin tulee välillä vieraaksi kaksi puolimaratonkurssilla olevaa juoksuklubilaista, joiden matkaa pääset seuraamaan samassa tahdissa kuin itse etenet kurssilla.
  • Juoksijan lihaskuntoa vahvistavat videotreenit: viisi erilaista ohjelmaa, jotka keskittyvät eri osa-alueisiin. Treenit toteutetaan ohjattuina, täyspitkinä treenivideoina, joiden kesto on 20 min.
  • Juoksijan lihaskuntoa vahvistavat videotreenit: kaksi erilaista ohjelmaa (dynaamonen liikkuvuus ja venyttely). Treenit toteutetaan ohjattuina, täyspitkinä treenivideoina, joiden kesto on ohjelmasta riippuen 5-30 min.
  • Juoksijan kehonhuoltoon keskittyvät videotreenit: dynaaminen kehonhuoltotreeni sekä bonusmateriaalina kaksi erilaista Juoksijan pilates -ohjelmaa. Kehonhuoltoharjoitukset toteutetaan ohjattuina, täyspitkinä videotreeneinä, joiden kesto on 20-30min.
  • Pääsy yhteisölliseen Facebook-ryhmään, jossa voit lukea muiden kokemuksista sekä keskustella kurssista, juoksusta tai mistä tahansa enemmän tai vähemmän aiheeseen liittyvästä aiheesta.
  • Tiivistettynä: Tästä valmennuskurssista saat 16 viikon täyden palvelun puolimaratonvalmennuksen!
  •  

 ​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

Mitä mieltä ihmiset ovat olleet valmennuksesta?

Täällä yks puolimaratonkurssilainen haluaa kiittää aivan timanttisesta 16 viikon setistä!! Täytyy sanoa, että kurssille osallistuminen juuri tänä keväänä oli aivan paras päätös, koska se toi niin paljon iloa, vaikka muuten koronarajoitukset ahdistivat. Sain kurssin päätökseen tällä viikolla ja tänään kävin juoksemassa ihan omatoimisen puolikkaan aikaan 2:09💪🏻. Olen juossut pari puolikasta aiemmin ja aika parani taas hiukan. Olen tosi tyytyväinen! Kiitos sinulle että olit kuulokkeissani koko kevään ja tsemppasit!! Ihanaa kesää ja hyvää jatkoa Juoksuklubin kanssa!

Maiju