Starttikurssi 79,00€

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Starttikurssi - sohvaperunasta vitoselle 10 viikossa!

 Miten voin ostaa valmennuskurssin?

Maksutavat:
1) Verkkokauppa
Pankki- tai luottokorttimaksu tällä sivulla.
2) Mobilepay
Maksa Mobilepay-sovelluksella numeroon 10030 (vastaanottaja: Juoksuklubi.fi) ja lähetä lisäksi sähköpostia, jotta huomaamme rekisteröidä maksun samantien: [email protected]. Mobilepay-maksu maksetaan aivan samoin kuin maksaisit vaikka kaverin puhelinnumeroon, vaikka numero ei olekaan puhelinnumero vaan yritysnumero.
3) Liikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Juoksuklubi.fi”. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen. Jos sinulla on paperisia Smartum-seteleitä, ota yhteyttä sähköpostilla lisäohjeita varten.
4) Lasku
Pyydä lasku sähköpostilla: [email protected].

 

Mitä jos kurssi ei vastaa odotuksia?

Asiakastyytyväisyys Juoksuklubin kursseilla on erittäin korkea. Jos kuitenkaan et ole tyytyväinen kurssiin, voit 14 päivän sisällä tilauksesta milloin tahansa lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja rahat palautetaan sinulle samantien.

 

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

Tottakai voit! Käytössäsi on kaikki yllä mainitut maksutavat. Jos haluat tehdä oston verkkokaupassa korttimaksuna, pääset lahjakortin ostosivulle TÄSTÄ LINKISTÄ. Maksun jälkeen lähetämme sinulle PDF-muotoisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan vastaanottajalle sähköisenä tai tulostettuna. Lahjan vastaanottaja voi aktivoida ja aloittaa treenipaketin milloin tahansa vuoden sisällä ostohetkestä.

 
Mitä saan, jos ostan kurssin? 

  • 30 erilaista juoksutreeniä kuunneltavina audio- ja podcasttreeneinä. Harjoitusten pituus on 30-45 min.
  • Juoksuvalmennuksen ohjelman mukaan juoksutreenejä tehdään kolme viikossa, mutta käytännössä kaikki materiaalit ovat vapaasti käytössäsi vuoden ostopäivästä, joten voit edetä myös omana tahtiisi.
  • Juoksijan lihaskuntoa vahvistavat videotreenit: kaksi erilaista ohjelmaa. Treenit toteutetaan ohjattuina, täyspitkinä treenivideoina, joiden kesto on 15 min.
  • Juoksijan kehonhuoltoon keskittyvät videotreenit: kaksi erilaista ohjelmaa. Treenit toteutetaan ohjattuina, täyspitkinä treenivideoina, joiden kesto on 15 min.
  • Bonusmateriaalina Juoksijan pilates videotreeninä (kaksi erilaista ohjelmaa, joiden kesto on 30 min)
  • Pääsyn yhteisölliseen Facebook-ryhmään, jossa voit lukea muiden kokemuksista sekä keskustella kurssista, juoksusta tai mistä tahansa enemmän tai vähemmän aiheeseen liittyvästä aiheesta.
 

 ​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

 

Mitä mieltä osallistujat ovat olleet valmennuksesta?

Hieno konsepti ja paras sijoitus itseeni! Kiitos! Juoksuklubi on varmasti auttanut montaa muutakin tarpomaan keveimmin mielin yli synkän korona-ajan. Starttikurssi on kohentanut kaikin puolin yleistä hyvinvointiani. Kunto on parantunut roimasti, päivittäinen hallitsematon herkkujen mättääminen on vaihtunut maltillisiin pullakahveisiin ja tunnesyöminen on korvautunut kuin itsestään juoksulenkin jälkeisellä hyvällä fiiliksellä! Bonuksena mieliala koheni ja pari ylimäärästä kiloa lähti.  Eka treeni jännitti, mietin mitä jos en jaksakaan juosta tai treenaaminen tyssää lyhyeen. Huoli oli turha, sillä saavutin onnistuneesti 5km tavoitteen viikko sitten!! 🏆 Pari lenkkiä tein grande finalen jälkeen, mutta vielä on ohjatut treenit paikallaan. Joten nähdään jatkokurssilla😊 Ennen kaikkea tajusin että oma kroppa pystyy mihin vaan! Huonot kokemukset koululiikunnasta, vaatekoko tai aiemat epäonnistumiset eivät ole este onnistumiselle!

Vilma

Jos jostain oon iloinen niin tästä Juoksuklubin kurssista. Kuudes viikko nyt menossa ja 15 min juoksua ilman kävelyä onnistui! Tiedättekö, olen viimeksi juossut 15 minuuttia putkeen koulussa eli n. 30 vuotta sitten 🙂 Treenit on tehty hyvin juuri sopivan kevyinä ja jotenkin sitä jaksaa ihan eri tavalla kun kuuntelee samalla. Ei voi muuta sanoa kuin kiitos! Ekaa kertaa varmaan ikinä oon oikein odottanut että pääsee lenkille. Nyt 4 viikkoa jäljellä starttikurssia ja sitten treenit jatkuu ja kesällä huippukunnossa 💪

Päivi

Huippuhieno kokonaisuus, kiitos tosi paljon tästä. Joka kerta oikein odotti, että pääsee taas lenkille. Mukavasti vaihtelua ja haastetta kuitenkin aina niin, että itse voi määritellä rasituksen asteen. Tänään tein starttikurssin viimeisen lenkin, ja jaksoin tosi hyvin. Odotan jo jatkokurssin aloittamista. Kiitos!!

Markus

Pakko kiittää jo heti kurssin alussa näin mahtavasta ideasta! Olen kokeillut perinteisiä juoksukouluja, mutta ne eivät vain sopineet minulle. Juoksuklubista luettuani arvasin sen sijaan heti, että tämä on minun juttuni. Pienen lapsen äitinä arvostan erityisesti mahdollisuutta saada valmennusta vakiolenkeilleni klo 5:30 aamuisin. Ensimmäinen lenkki sujui jo mahtavasti innostavaa podcastia kuunnellen, peurojen ja oravien loikkiessa aamuauringossa polun poikki :)

Emmi