Jatkokurssi 79,00€

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Jatkokurssi - 10km juoksuohjelma tavoitteelliseen juoksuharjoitteluun!

 Miten voin ostaa valmennuskurssin?

Maksutavat:
1) Verkkokauppa
Pankki- tai luottokorttimaksu tällä sivulla.
2) Mobilepay
Maksa Mobilepay-sovelluksella numeroon 11130 (vastaanottaja: Juoksuklubi.fi) ja lähetä lisäksi sähköpostia, jotta huomaamme rekisteröidä maksun samantien: [email protected]. Mobilepay-maksu maksetaan aivan samoin kuin maksaisit vaikka kaverin puhelinnumeroon, vaikka numero ei olekaan puhelinnumero vaan yritysnumero.
3) Liikuntaedut: Smartum, Edenred ja ePassi
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Juoksuklubi.fi”. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen. Jos sinulla on paperisia Smartum-seteleitä, ota yhteyttä sähköpostilla lisäohjeita varten.
4) Lasku
Pyydä lasku sähköpostilla: [email protected].

 

Mitä jos kurssi ei vastaa odotuksia?

Asiakastyytyväisyys Juoksuklubin kursseilla on erittäin korkea. Jos kuitenkaan et ole tyytyväinen kurssiin, voit 14 päivän sisällä tilauksesta milloin tahansa lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja rahat palautetaan sinulle samantien.

 

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

Tottakai voit! Käytössäsi on kaikki yllä mainitut maksutavat. Jos haluat tehdä oston verkkokaupassa korttimaksuna, pääset lahjakortin ostosivulle TÄSTÄ LINKISTÄ. Maksun jälkeen lähetämme sinulle PDF-muotoisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan vastaanottajalle sähköisenä tai tulostettuna. Lahjan vastaanottaja voi aktivoida ja aloittaa treenipaketin milloin tahansa vuoden sisällä ostohetkestä.

 
Mitä saan, jos ostan kurssin? 

  • 30 erilaista juoksutreeniä kuunneltavina audio- ja podcasttreeneinä*. Harjoitusten pituus on aluksi 30-60 min, josta viikon yhtä pitkää lenkkiä pikkuhiljaa pidennetään kohti 90 minuuttia. Tavoitteena on kurssin päätteeksi juosta 10 km lenkki rauhallisella vauhdilla (oman valinnan mukaan yhtäjaksoisesti juosten tai sisältäen kävelypätkiä).
  • Juoksuvalmennuksen ohjelman mukaan juoksutreenejä tehdään kolme viikossa ja saat ohjeeksi viikko-ohjelman, jonka mukaan voit harjoituksia tehdä. Käytännössä kuitenkin kaikki materiaalit ovat käytössäsi vapaasti vuoden ostopäivästä, joten voit edetä myös omana tahtiisi.
  • Juoksuvalmennukseen kuuluu Podcast-treenejä sekä Audiotreenejä (ks. sanaselitykset alempana).
  • Juoksijan lihaskuntoa vahvistavat videotreenit: kolme erilaista ohjelmaa. Treenit toteutetaan ohjattuina, täyspitkinä treenivideoina, joiden kesto on 20 min.
  • Juoksijan kehonhuoltoon keskittyvät videotreenit: kaksi erilaista ohjelmaa (dynaamonen liikkuvuus ja venyttely). Treenit toteutetaan ohjattuina, täyspitkinä treenivideoina, joiden kesto on 10-16 min.
  • Bonusmateriaalina Juoksijan pilates videotreeninä (kaksi erilaista ohjelmaa, joiden kesto on 30 min).
  • Pääsyn yhteisölliseen Facebook-ryhmään, jossa voit lukea muiden kokemuksista sekä keskustella kurssista, juoksusta tai mistä tahansa enemmän tai vähemmän aiheeseen liittyvästä aiheesta.
  •  

 ​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

Mitä mieltä osallistujat ovat olleet valmennuskurssista?

Erittäin hyvä ja nykyaikainen idea. Kahden vuorotyöläisen ja pienten lasten vanhempina ei voi sitoutua harrastukseen mikä on tiettynä aikana tiettynä päivä. Tämä sopii loistavasti, kun harjoitukset voi tehdä omaan tahtiin ja omassa rytmissä. Olen juossut ennen kurssia, mutta "tasaisen tappavalla” tahdilla. Ehkä hieman epämukavat omalta mukavuusalueelta ulkopuolella olevat vauhtikesvyysharjoitukset on jäänyt ohjelmasta pois. Nyt kuitenkin ne tuli tehtyä ja kehitystä tapahtui 10 viikon aikana niin tekniikassa, vauhdissa ja kunnossakin. Lihaskuntoharjoitukset ovat myös olleet erittäin mieluisia kun ei liian pitkiä joten pienten lasten vanhempina kerkeää tehdä lihaskuntoharjoitukset kun lapset malttaa sen ajan tehdä muuta. 10 viikkoa ”orjallisesti” harjoitusohjelmaa noudattaneena ollut kiva kun ei ole itse tarvinnut miettiä millaisen treenin milloinkin tekee. Todella hyvä ja toimiva idea!

Anna

Tämä oli ensimmäinen valmennus joka oli täysi kymppi. Olen ostanut erilaisia nettivalmennuksia vuosien varrella, enkä ole koskaan aiemmin ollut näin tyytyväinen mihinkään valmennukseen. En ole aiemmin tykännyt oikein juoksusta, vaikka olen tehnyt sitä pakkopullana/ vaihteluna joskus. Minulla ei ollut mitään säännöllistä harrastusta, kunnes ystäväni suositteli minua kokeilemaan juoksuklubin ilmaistreeniä. Siitä kaikki sitten lähti ja halusin heti sen jälkeen ostaa valmennuksen. Nyt olen tehnyt sekä starttikurssin että jatkokurssin ja rakastan juoksua! Sinä osaat niin hyvin selittää kaiken harjoitusten aikana että miksi joku asia on näin. Nyt tajuan itse miksi en ole aiemmin nauttinut juoksusta moneen asiaan tuli selitys.

Niina

En ole koskaan ajatellut, että minusta voisi tulla juoksija. Ja nyt olen aivan koukussa, olen juossut kaatosateessa, iltamyöhällä ja jopa ennen aamuseitsemään kun muu perhe vielä nukkuu. Joka treenistä tulee valtava onnistumisen tunne ja tekisi aina mieli juosta pikkuisen lisää ja vähän kovempaa!

Petri