€79,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Mzvq83nnqjavuoxvei6f file

Jatkokurssi

Haluatko ostaa kurssin lahjaksi tai maksaa sen liikuntaeduilla? Lue lisää eri maksuvaihtoehdoista sivun alaosasta!

Juoksuklubin Jatkokurssi on etänä toteutettava täyden palvelun juoksukoulu. Voit aloittaa kurssin milloin haluat! Kurssin ohjeellinen kesto on 10 viikkoa, mutta käytännössä voit edetä kurssilla omaan tahtiisi, ja kaikki materiaalit ja harjoitukset ovat vapaasti käytössäsi vuoden ostohetkestä. Voit tehdä harjoitukset joko selaimessa tai kätevästi omassa sovelluksessaan.

Kenelle Jatkokurssi sopii?
Juoksuklubin jatkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet osallistunut Starttikurssille tai muuten jaksat juosta rauhallista vauhtia noin 30min lenkkejä. Jatkokurssi sopii loistavasti myös sinulle, joka käyt silloin tällöin lenkillä, mutta haluaisit harjoittelustasi monipuolisempaa ja kehittävämpää. Ennen Jatkokurssille osallistumista suosittelemme osallistumista Starttikurssille tai että muuten jaksat juosta rauhallista vauhtia noin 30 min lenkkejä.

Missä ja milloin?
Tämä juoksukoulu toteutetaan etänä: harjoitukset ovat audiotreenejä, joissa valmentaja hyppää suoraan kuulokkeisiisi siellä ja silloin kun sinulle parhaiten sopii! Harjoitukseen osallistuminen on yhtä helppoa kuin podcastin kuuntelu: samalla kun harjoittelet, saat äänitiedostomuodossa yksityiskohtaiset ohjeet harjoituksen kulkuun sekä tekniikkaohjeita. Ohjeiden lomassa kuunnellaan musiikkia, ja valmentaja kertoo ja jakaa vinkkejä kaikkeen juoksuharjoitteluun liittyen.

Miten?
Jatkokurssilla tavoitteena on kehittää peruskestävyyden lisäksi harjoittelun monipuolisuutta: vauhti- ja intervalliharjoituksia vaihtelevilla sykealueilla, tekniikkaharjoituksia, mäkivetoja sekä palautteluun ja peruskestävyyden kehittämiseen starttikurssilta tuttua kävely-juoksu-vuorottelua. Viikko viikolta harjoitukset etenevät maltillisesti mutta johdonmukaisesti, ja kuntosi kehittyy kuin huomaamatta! Ydinajatuksena on kehittää sekä peruskestävyyttä että vauhtikestävyyttä pitkällä tähtäimellä, päämäärätietoisesti mutta turvallisesti rasitusvammoja välttäen. Varsinaisten juoksuharjoitusten tueksi saat videmuotoiset ohjeet juoksijan kehonhuoltoon sekä juoksun taloudellisuutta parantaviin lihaskuntoharjoituksiin. Juoksuklubin kaikki valmennuskurssit on suunnitellut kokenut ammattivalmentaja, joka kulkee kanssasi koko matkan! 

Mitä kurssi sisältää? 

  • Yhteensä erilaista 30 juoksutreeniä kuunneltavina audio- ja podcasttreeneinä*. Harjoitusten pituus on aluksi 30-60 min, josta viikon yhtä pitkää lenkkiä pikkuhiljaa pidennetään kohti 90 minuuttia. Tavoitteena on kurssin lopuksi juosta 10 km rauhallisella vauhdilla (oman valinnan mukaan yhtäjaksoisesti juosten tai sisältäen kävelypätkiä).
  • Ohjelman mukaan juoksutreenejä tehdään kolme viikossa, mutta käytännössä kaikki materiaalit ovat käytössäsi koko ajan, joten voit edetä myös omana tahtiisi.
  • Juoksutreeneihin kuuluu Podcast-treenejä sekä Audiotreenejä (ks. sanaselitykset alempana)
  • Juoksijan lihaskuntoa vahvistavat videotreenit: kolme erilaista ohjelmaa. Treenit toteutetaan ohjattuina, täyspitkinä treenivideoina, joiden kesto on 20 min.
  • Juoksijan kehonhuoltoon keskittyvät videotreenit: kaksi erilaista ohjelmaa (dynaaminen liikkuvuus ja venyttely). Treenit toteutetaan ohjattuina, täyspitkinä treenivideoina, joiden kesto on 10-16 min.
  • Bonusmateriaalina Juoksijan pilates videotreeninä (kaksi erilaista ohjelmaa, yhden treenin pituus 30 min)

​*Sanaselitykset:

Podcasttreeni = Podcast-treeni on ohjattu harjoitus, joka alkaa heti, kun olet valmiina harjoitukseen lenkkarit jalassa ja kuulokkeet korvissasi. Valmentaja ohjeistaa sinua musiikin mukana koko harjoituksen alusta loppuun. Ohjeiden lisäksi valmentaja juttelee koko harjoituksen läpi podcast-tyyliin, eli treenin aikana käydään läpi erilaisia juoksuun liittyviä teemoja, treenitietoa, tekniikkaohjeita ja käytännön vinkkejä.

Audiotreeni = kuin Podcast-treeni mutta ilman keskustelua. Valmentaja ohjeistaa sinua treenin alusta loppuun kuten podcasttreenissäkin, mutta juoksuaiheisen keskustelun sijaan kuunnellaan enemmän musiikkia.

Videotreeni = kehonhuoltoon keskittyvät ja juoksijan lihaskuntoa edistävät oheisharjoitukset ovat videoharjoituksia, joiden mukana pystyt pitämään huolta myös palautumisesta ja lihaskunnon kehittymisestä!

 

Mistä saan apua ja tukea harjoitteluun?
Juoksuklubin kursseilla on suljetut Facebook-ryhmät, jotka on tarkoitettu kurssilaisille. Ryhmissä tsempataan toinen toisiamme, käydään aktiivista keskustelua treeneistä, kysellään käytännön neuvoja valmentajalta ja saadaan vertaistukea.

Mitä Jatkokurssin jälkeen?
Tavoiteemme on, että Jatkokurssi vahvistaa kipinääsi juoksuun ja vahvistaa juoksua pysyvänä osana elämääsi myös kurssin jälkeen - joko ilman Juoksuklubia tai Juoksuklubin kanssa. Jos Jatkokurssin jälkeen haluat jatkaa Juoksuklubin ohjatuissa treeneissä, voit jatkaa Puolimaratonkurssille tai ostaa Treenipaketin, joka antaa vapaaseen käyttöösi paketillisen omaan tahtiin tehtäviä Audiotreenejä.

Miten voin ostaa valmennuskurssin?

Maksutavat:
1) Verkkokauppa (pankkikortti/luottokortti), jonka löydät tältä sivulta.
2) Mobilepay
Maksa Mobilepay-sovelluksella numeroon 70083 ja lähetä lisäksi sähköpostia, jotta huomaamme rekisteröidä maksun samantien: [email protected].
3) Liikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Kaarinan Juoksuklubi”. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen. Jos sinulla on paperisia seteleitä, ota yhteyttä sähköpostilla lisäohjeita varten.
4) Lasku
Pyydä lasku sähköpostilla: [email protected].

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

 Tottakai voit! Käytössäsi on kaikki yllä mainitut maksutavat. Jos haluat tehdä oston verkkokaupassa korttimaksuna, pääset lahjakortin ostosivulle TÄSTÄ LINKISTÄ. Maksun jälkeen lähetämme sinulle PDF-muotoisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan vastaanottajalle sähköisenä tai tulostettuna. Lahjan vastaanottaja voi aktivoida ja aloittaa treenipaketin milloin tahansa vuoden sisällä ostohetkestä.

 

 

​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

Mitä mieltä osallistujat ovat olleet valmennuskurssista?

Erittäin hyvä ja nykyaikainen idea. Kahden vuorotyöläisen ja pienten lasten vanhempina ei voi sitoutua harrastukseen mikä on tiettynä aikana tiettynä päivä. Tämä sopii loistavasti, kun harjoitukset voi tehdä omaan tahtiin ja omassa rytmissä. Olen juossut ennen kurssia, mutta "tasaisen tappavalla” tahdilla. Ehkä hieman epämukavat omalta mukavuusalueelta ulkopuolella olevat vauhtikesvyysharjoitukset on jäänyt ohjelmasta pois. Nyt kuitenkin ne tuli tehtyä ja kehitystä tapahtui 10 viikon aikana niin tekniikassa, vauhdissa ja kunnossakin. Lihaskuntoharjoitukset ovat myös olleet erittäin mieluisia kun ei liian pitkiä joten pienten lasten vanhempina kerkeää tehdä lihaskuntoharjoitukset kun lapset malttaa sen ajan tehdä muuta. 10 viikkoa ”orjallisesti” harjoitusohjelmaa noudattaneena ollut kiva kun ei ole itse tarvinnut miettiä millaisen treenin milloinkin tekee. Todella hyvä ja toimiva idea!

Anna

Tämä oli ensimmäinen valmennus joka oli täysi kymppi. Olen ostanut erilaisia nettivalmennuksia vuosien varrella, enkä ole koskaan aiemmin ollut näin tyytyväinen mihinkään valmennukseen. En ole aiemmin tykännyt oikein juoksusta, vaikka olen tehnyt sitä pakkopullana/ vaihteluna joskus. Minulla ei ollut mitään säännöllistä harrastusta, kunnes ystäväni suositteli minua kokeilemaan juoksuklubin ilmaistreeniä. Siitä kaikki sitten lähti ja halusin heti sen jälkeen ostaa valmennuksen. Nyt olen tehnyt sekä starttikurssin että jatkokurssin ja rakastan juoksua! Sinä osaat niin hyvin selittää kaiken harjoitusten aikana että miksi joku asia on näin. Nyt tajuan itse miksi en ole aiemmin nauttinut juoksusta moneen asiaan tuli selitys.

Niina

En ole koskaan ajatellut, että minusta voisi tulla juoksija. Ja nyt olen aivan koukussa, olen juossut kaatosateessa, iltamyöhällä ja jopa ennen aamuseitsemään kun muu perhe vielä nukkuu. Joka treenistä tulee valtava onnistumisen tunne ja tekisi aina mieli juosta pikkuisen lisää ja vähän kovempaa!

Petri