Juoksijan pilates (molemmat kurssit) 69,00€

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
 

Juoksijan pilates - molemmat kurssit

 Miten voin ostaa pilateskurssin?

Maksutavat:
1) Verkkokauppa
Pankki- tai luottokorttimaksu tällä sivulla.
2) Mobilepay
Maksa Mobilepay-sovelluksella numeroon 11130 (vastaanottaja: Juoksuklubi.fi) ja lähetä lisäksi sähköpostia, jotta huomaamme rekisteröidä maksun samantien: [email protected]. Mobilepay-maksu maksetaan aivan samoin kuin maksaisit vaikka kaverin puhelinnumeroon, vaikka numero ei olekaan puhelinnumero vaan yritysnumero.
3) Liikuntaedut: Smartum, Edenred ja ePassi
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Juoksuklubi.fi”. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen. Jos sinulla on paperisia Smartum-seteleitä, ota yhteyttä sähköpostilla lisäohjeita varten.
4) Lasku
Pyydä lasku sähköpostilla: [email protected].

 

Mitä jos kurssi ei vastaa odotuksia?

Asiakastyytyväisyys Juoksuklubin kursseilla on erittäin korkea. Jos kuitenkaan et ole tyytyväinen kurssiin, voit 14 päivän sisällä tilauksesta milloin tahansa lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja rahat palautetaan sinulle samantien.

 

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

Tottakai voit! Käytössäsi on kaikki yllä mainitut maksutavat. Jos haluat tehdä oston verkkokaupassa korttimaksuna, pääset lahjakortin ostosivulle TÄSTÄ LINKISTÄ. Maksun jälkeen lähetämme sinulle PDF-muotoisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan vastaanottajalle sähköisenä tai tulostettuna. Lahjan vastaanottaja voi aktivoida ja aloittaa treenipaketin milloin tahansa vuoden sisällä ostohetkestä.

 
Mitä saan, jos ostan kurssin? 

 Juoksijan pilates 2 - lantio ja jalat -kurssin mukana saat kolmiportaisen harjoitusohjelman, jota säännöllisesti tekemällä voit vahvistaa juoksulihaksia, avata kireyksiä ja näiden avulla tehdä juoksustasi taloudellisempaa ja ennaltaehkäistä rasitusvammoja. Kurssiin sisältyy seuraavat täyspitkät treenivideot:

  • Intro (alustusvideo pilatekseen, 3 min)
  • Pilateksen perusteet: opi pilateksen perusharjoitteet (12 min)
  • 1-tason harjoitus (25 min)
  • 2-tason harjoitus (25 min)
  • 3-tason harjoitus (25 min)

 

 ​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

Mitä mieltä osallistujat ovat olleet valmennuskurssista?

Olen ollut muutaman yksittäisen kerran pilatestunnilla, jotka ovat olleet ihan hyviä, mutten ole jotenkin löytänyt motivaatiota säännölliseen pilatesharrastukseen. Tykkään siitä, että tämän kurssin liikkeet on suunniteltu erityisesti juoksua tukeviksi, jolloin motivoidun tekemään niitä paremmin säännöllisesti! Minna on ihanan iloinen ja rauhallinen ohjaaja!

Senja