Juoksijan pakara&core 39,00€

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
 

Juoksijan pakara&core - kolmiportainen ohjelma juoksijan lihaskuntoharjoitteluun!

Miten voin ostaa valmennuskurssin?

Maksutavat:
1) Verkkokauppa
Pankki- tai luottokorttimaksu tällä sivulla.
2) Mobilepay
Maksa Mobilepay-sovelluksella numeroon 10030 (vastaanottaja: Juoksuklubi.fi) ja lähetä lisäksi sähköpostia, jotta huomaamme rekisteröidä maksun samantien: [email protected]. Mobilepay-maksu maksetaan aivan samoin kuin maksaisit vaikka kaverin puhelinnumeroon, vaikka numero ei olekaan puhelinnumero vaan yritysnumero.
3) Liikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Juoksuklubi.fi”. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen. Jos sinulla on paperisia Smartum-seteleitä, ota yhteyttä sähköpostilla lisäohjeita varten.
4) Lasku
Pyydä lasku sähköpostilla: [email protected].

 

Mitä jos kurssi ei vastaa odotuksia?

Asiakastyytyväisyys Juoksuklubin kursseilla on erittäin korkea. Jos kuitenkaan et ole tyytyväinen kurssiin, voit 14 päivän sisällä tilauksesta milloin tahansa lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja rahat palautetaan sinulle samantien.

 

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

Tottakai voit! Käytössäsi on kaikki yllä mainitut maksutavat. Jos haluat tehdä oston verkkokaupassa korttimaksuna, pääset lahjakortin ostosivulle TÄSTÄ LINKISTÄ. Maksun jälkeen lähetämme sinulle PDF-muotoisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan vastaanottajalle sähköisenä tai tulostettuna. Lahjan vastaanottaja voi aktivoida ja aloittaa treenipaketin milloin tahansa vuoden sisällä ostohetkestä.

 
Mitä saan, jos ostan valmennuksen? 

 • Kolmiportaisen harjoitusohjelman, jolloin saat siitä kehittyessäsi aina uutta haastetta. Aloitat 1. tasolta, jatkat 2. tasolla ja lopulta harjoittelet 3. tason ohjelmaa
 • Lisäksi jokaisen tason sisällä jokaisesta liikkeestä on helpompi ja haastavampi versio, mikä tekee kokonaisuudesta oikeastaan kuusiportaisen. Jokainen taso on edellistä haastavampi, joten kehittyminen on taattua!
 • Kaikki materiaalit ovat käytössäsi pysyvästi ilman aikarajoituksia. 

 

 • Juoksijan pakara&core -ohjelma sisältää seuraavat täyspitkät treenivideot:
  • Intro (ohjeet ja teoriataustaa liikkeiden ja ohjelman taustaksi)
  • 1-tason ohjelman pidempi versio, jossa  mukana tarkat tekniikkaohjeet liikkeiden suorittamiseen. Tee tämä aluksi, kunnes suoritustekniikka on tuttua. Kaikista liikkeistä on kevyempi ja haastavampi versio, joista voit valita itsellesi sopivan, tai vaikka edetä pikkuhiljaa kevyemmästä versiosta haastavampaan versioon. 
  • 1-tason ohjelman versio ilman tekniikkaohjeita. Tähän on mukava siirtyä sitten, kun suoritustekniikka on tuttu, eikä pidempiä tekniikkaohjeita enää tarvita. Liikkeet ovat samat kuin ohjeellisessa versiossa, eli valittavana on samat kevyemmät ja haastavammat versiot liikkeistä.
  • 2-tason ohjelman pidempi versio ohjeilla. 1-tason tapaan liikkeistä on kevyemmät ja haastavammat versiot. 
  • 2-tason ohjelman versio ilman tekniikkaohjeita. Kaikista liikkeistä kevyemmät ja haastavammat versiot.
  • 3-tason ohjelman pidempi versio ohjeilla. Kaikista liikkeistä kevyemmät ja haastavammat versiot.
  • 3-tason ohjelman versio ilman tekniikkaohjeita. Kaikista liikkeistä kevyemmät ja haastavammat versiot.
  • Treenit ohjeiden kanssa ovat 40-45 minuuttia pitkiä, ja ilman ohjeita noin 25-30 minuuttia pitkiä.

 •  

 ​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

Mitä mieltä ihmiset ovat olleet ohjelmasta?

Huipputehokas ohjelma! Olen nyt tasolla 2 ja tunnen eron! Nämä on sopivan pituisia harjoituksia, jotka tulee tehtyä kotonakin. Tämän ikäisenä en ilman lihaskuntoharjoittelua varmaan edes enää juoksisi:).

Anni

Ostin valmennusohjelman ja pakkohan sitä oli kokeilla saman tien. Eka treeni vedetty! Tämä olikin ihan mieletön juttu. Erityisesti pidin hyvistä ja selkeistä ohjeista ja mahdollisista virheliikkeiden välttämisestä. Hyvää oli myös se että on helpotettu ohje mutta myös se vaativampi liike tarjolla. Jonkin verran on tullut näitä treenejä videoilta tehnyt, mutta liikkeiden tekemisen oikeellisuus on ollut vähän hakusessa. Itsellä on ollut selkäongelmia jonkun verran. Juoksut ovat jääneet nyt pienemmille ja kevyemmille lenkeille. Jatkokurssi odottaa korkkausta, toivottavasti pääsen pian aloittamaan. Tällä pakara&core treenipaketilla saan varmasti apua selkäongelmiini. KIITOS!

Jussi